We hadden blijkbaar niet alle horeca uitgelicht

Foto: Nieuws.nl

De afgelopen weken hebben we op deze website in vijftien berichten alle horeca uitgelicht als steun in deze crisistijd. Althans, dat dachten we.

Door Sam Fish

Op donderdagavond 29 oktober werden we gebeld. Visrestaurant Hameeteman stond er niet tussen. In volle overtuiging dat we echt niemand hebben gemist, gingen we het even uitzoeken. We hadden wel Visspecialist Hameeteman en niet Visrestaurant Hameeteman. Een kleine verwarring, maar dat kan gebeuren. En dus moeten we dat heel even rechttrekken en dat doen we op deze manier. Want wie alle horeca op het eiland steunt, moet ook wel echt alle horeca steunen.

Visrestaurant Hameeteman

Visrestaurant Hameeteman in Ouddorp is blij met haar vaste gasten en heeft dan ook een speciaal afhaalmenu samengesteld. Zo hoef je de heerlijke gerechten van dit restaurant niet te missen tijdens de semi-lockdown. Bestellen kan alleen telefonisch en vergeet niet om op tijd te zijn. Alleen dan kunnen ze garanderen dat jouw gerecht op de gewenste tijd voor je klaar staat. Check op de website precies wat en wanneer je kunt bestellen.

Website  |  Facebook  |  0187 681 263