Steun de horeca in moeilijke tijden #11

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

New Harvest Inn in Ouddorp

New Harvest Inn is weer begonnen met haar heerlijke hamburgers. Het assortiment is dan ook extra uitgebreid met de ‘Pork Bell Burger’ en de Franse variant ‘Le President’. De burgers komen met patat en salade. Maar vergeet ook zeker de heerlijke bagels niet voor tijdens de lunch!

Website  |  Facebook | 06 12436315

Brasserie ’t Vingerling in Middelharnis

Al sinds 1991 kun je aan de haven van Middelharnis terecht bij Brasserie ’t Vingerling. En daar gaat een lockdown of horecasluiting voor nu echt geen verandering in brengen. Er kan namelijk gewoon afgehaald worden bij de Brasserie. Benieuwd naar het aanbod? Check dan de website! En niet vergeten, je kunt er gewoon een fles wijn bij bestellen.

WebsiteFacebook | 0187-483333

EEterij TwEE in Ooltgenplaat

Eeterij twee heeft een open keuken, je kunt er dus letterlijk een kijkje nemen in de keuken. Zo zie je dus precies hoe jouw bestelling wordt bereid. Daarbij zijn de producten ook altijd vers en de snacks van de beste kwaliteit! Heb je dus trek in een patatje met snack? Ga dan zeker even langs!

Website  |  Facebook | 0187-665815

Gasterij ’t Sas in Goedereede

Geniet van een heerlijke en verrassende afhaallunch of –diner van Gasterij ’t Sas. Misschien heb je meer zin in een uitgebreide borrelplank. Zelfs de koffie, thee, warme choco, appeltaart en frisdranken zijn af te halen. Zo kun je thuis of onderweg blijven genieten. Loop het water je in de mond? Bestellen kan 24/7!

Website Facebook | 0187 492 925

Snackcorner in Sommelsdijk

In de laatste jaren is de Snackcorner Sommelsdijk uitgegroeid van klein wagentje naar een vaste plek aan de Prinsessenlaan. Het eten is altijd lekker, het personeel gezellig. En nu wordt je nog op je wenken bediend ook. Even binnen bestellen en het personeel brengt het zo naar je auto! Waar wacht je nog op?

Website |  Facebook | 06 31173213