Steun de horeca in moeilijke tijden #7

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Natural High in Ouddorp

Voor iedere strandliefhebber staat de koffie gewoon klaar bij de take-away van Natural High. Heb je trek gekregen na een surfsessie of strandwandeling? Dan kun je gewoon wat lekkers ophalen. Heb je gelijk een mooi uitzicht bij je maaltijd of drankje!

Website Facebook | 0187-723900

Roos Sali in Middelharnis

Roos Sali aan de haven is hét Griekse restaurant van Middelharnis. Verwacht hier echter geen standaard Griekse menukaart, maar juist veel verrassende keuzes. Ben je benieuwd wat je kunt ophalen? Bel even of check hun Facebookpagina.

Website  |  Facebook | 0187-487626

Bij Marc in Ouddorp

Voor een weldadige maaltijd, een goed glas drank of een robuuste salade kun je terecht Bij Marc. En naast de lekkerste pizza’s, gegrilde kippetjes en spare ribs zijn ook de maaltijdpannen met nasi en shoarma terug in het take-away assortiment. Krijg jij ook al trek?

Website Facebook | 0187-745410

LLEV in Middelharnis

Deze prachtige eet- en wijnbar nam afgelopen zomer de sprong in het diepe met een nieuw en groter pand aan de haven van Middelharnis. Helaas kun je daar nu niet genieten, maar wel van wat ze serveren. Denk bijvoorbeeld aan de Poké Bowl, maar ook zoete aardappelfriet met truffel mayonaise en parmezaanse kaas. Ga dus zeker even kijken wat je allemaal kunt krijgen. Genieten kun je sowieso.

Website Facebook | 0187 727 171

Eetcafé de Springert in Ouddorp

De Springert is een gezellig eetcafé op het bungalowpark Noordzeepark. Hier kun je een heerlijke lunch en lekker avondeten ophalen voor aan je eigen keukentafel. Uiteraard kun je ook kiezen voor een patatje met een snack of een lekker ijsje. Nieuw zijn ook de smoothies gemaakt van vers fruit!

Website |  Facebook | 0187-687387