Steun de horeca in moeilijke tijden #8

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Grill and More in Ouddorp

Grill and more biedt naast een grote variatie aan voorgerechten en desserts, zowel vlees, vis als vegetarische hoofdgerechten van de grill. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een kopje koffie, een cocktail en lekkere garnituren zoals een tapasplank.

Website  Facebook  |  0187-663328

La Mora in Oude-Tonge

La Mora biedt veel verschillende soorten pizza’s en pasta’s, maar ook shoarma, spareribs, gamba’s, zalm en speciale kindermenu’s. Gevarieerd en altijd iets naar jouw smaak! En met dit weer wil je niet naar buiten, dus laat het lekker thuis bezorgen. Doen ze gewoon!

Website Facebook  |  0187-640030

’t Majoortje in Middelharnis

’t Majoortje heeft dit voorjaar een prachtige make-over gehad. Daar kunnen we nu helaas niet van genieten, maar de bekende en vooral top kwaliteit van ’t Majoortje kun je ook gewoon in huis halen. Dus heb je zin in een lekkere lunch? Je weet waar je moet zijn!

Website  Facebook  |  0187 – 487165

Kip & Zo in Middelharnis

Het weer laat barbecueën op dit moment niet toe, maar daar is gelukkig de perfect oplossing voor en die vindt je bij Kip & Zo. Hier wordt je vlees bereid op houtskool, er komt dus ook nog eens geen vet aan te pas! Patat of rijst erbij, salade om het gezond te houden en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel!

Website  Facebook  |  0187-665072

Theetuin Keizershof in Stellendam

De theetuin zelf mag dan gesloten zijn, maar een heerlijke High tea kun je wel bestellen. Of haal een heerlijk lunchpakket op voor een wandeling of fietstocht. En als je daar dan toch bent? Shop gelijk even in de landwinkel. Veel producten komen direct van eigen land. Heerlijk!

Website Facebook  |  0187 492 904