Steun de horeca in moeilijke tijden #15

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Werelds Inside in Middelharnis

Even lekker uitgebreid tafelen bij Werelds Inside zit er voorlopig even niet meer in. Maar ze kunnen al dat lekkere eten wel bij je thuis bezorgen of je kunt het af komen halen. Let wel even op de besteltijden, zo weet je zeker dat je kunt genieten van je favoriete lunch!

WebsiteFacebook  |  0187 890 239

Pizzeria Shalom in Ouddorp

Pizzeria Shalom is meer dan een pizzeria. Behalve pizza kunt je er namelijk ook heerlijke gerechten halen van de grill. En nu het weer zo slecht is, is laten bezorgen misschien fijner. Dat kan! Even bestellen en je hoeft het alleen nog maar aan te pakken bij de voordeur.

Website  |  Facebook  |  0187 687 794

Vis Expo in Middelharnis

Een visje op zijn tijd is erg gezond en daarvoor kun je het best terecht bij de Vis Expo in Middelharnis. Hier haal je een heerlijk lekkerbekje, een portie kibbeling of vele andere soorten vis. Lekker even genieten!

Website  |  Facebook  |  0187 483 365

Eetcafé De Tram in Nieuwe-Tonge

De tramdrive is weer open voor afhaal. Van een kipschnitzel tot een biefstuk en van een drankje tot een lekker broodje gezond. Alles kan, maar wel even vooraf bestellen. Het wordt met liefde voor je klaargemaakt.

WebsiteFacebook  |  0187 650 220

No. 5 Sushi & More in Middelharnis

Heb je trek in heerlijke sushi of juist heel veel zin in echte Indonesische gerechten? Dan ben je bij No.5 aan het juiste adres! En neem er ook een heerlijke fles wijn bij, dat maakt het helemaal af. Eet smakelijk!

Website  |  Facebook  |  0187204555