Steun de horeca in moeilijke tijden #12

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Pannenkoekenhuis ‘De platte hap’ in Ouddorp

In 2012 heeft Familie van Rijswijk besloten om in Ouddorp een Pannenkoekenhuis te vestigen onder de naam ‘De Platte Hap’ . Inmiddels is het pannenkoekenhuis in Ouddorp en omgeving een begrip geworden.. Ga dus zeker de komende tijd een heerlijke pannenkoek halen. Dit zijn namelijk de lekkerste van het eiland! Geen zin in een pannenkoek? Ze hebben tegenwoordig ook een vis- en vleeskaart!

Website  |  Facebook  |  0187-848666

In d’Groene Lanteern in Ouddorp

In d’Groene Lanteern heeft een brede menukaart waar voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Hier kun je dus zowel overdag als ’s avonds genieten van fantastische gerechten! Wist je ook dat hier de leukste/beste/gezelligste horecamedewerker van het eiland werkt?!

WebsiteFacebook  |  0187-681627

Hetty’s verse patat in Ooltgenplaat

Hetty’s is inmiddels meer dan een horecagelegenheid. Het is een herkenningspunt op het eiland, een heus begrip. Zie je Hetty’s? Dan ben je waarschijnlijk bijna thuis, zo voelt het in ieder geval al wel. Maar ook tijdens deze verschrikkelijke en vooral rare tijden kun je gewoon hier terecht voor een lekkere hap. Het aanbod is zó groot dat je beter even zelf kunt gaan kijken.

Website  |  Facebook  |  0187 639 408

Café de Geit in Oude-Tonge

Café de Geit is een gezellig café in Oude-Tonge aan de haven. Gezelligheid en service staan hier hoog in het vaandel, zelfs als je het alleen maar op kunt halen. Die gezelligheid en service neem je gewoon mee naar huis.

Website  |  Facebook  |  06 57589344

Brasserie Dok 16 in Middelharnis

Brasserie Dok16 is niet zomaar een brasserie. Bijzonder is dat in onze brasserie veel werkzaamheden worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking. Brasserie Dok16 is namelijk een dagbestedingslocatie van stichting Zuidwester op het terrein Hernesseroord. Alles wordt vers voor je klaargemaakt. En nu kun je dat heerlijke eten dus ook gewoon mee naar huis nemen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of zelfs een high tea of taart! Die laatste twee moet je wel even twee dagen van tevoren bestellen.

WebsiteFacebook  |  0187 898752