Steun de horeca in moeilijke tijden #9

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Lunchroom Sint Joris in Sommelsdijk

Voor de kleine of grote trek ben je hier aan het juiste adres! Bij snackbar Sint Joris in Sommelsdijk haal je de lekkerste patat. Ook kun je er terecht voor frisdranken, ijs en slushpuppies. Dus heb je trek, ga dan wat lekkers halen. En als je vooraf nu even telefonisch bestelt, hoef je niet te wachten ook.

Website  |  Facebook | 0187-483185

Eetcafé Westduin in Ouddorp

Een uitgebreide maaltijd of een snelle snack? Het kan allemaal. De menukaart biedt een royale keuze aan gerechten en dranken. Vriendelijkheid en kwaliteit staan bij Eetcafé Westduin voorop. Zo kun jij zorgeloos genieten van een hapje en een drankje.

Website  Facebook | 0187 683 100

Take Away in Middelharnis

Bij Take Away in Middelharnis heb je een ruime keuze uit pizza’s, döner- en shoarmagerechten, spareribs en nog veel meer! Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel dan snel en eenvoudig op de website en het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip.

Website Facebook | 0187 664 036

Kruik in Middelharnis

Heb je trek in hamburgers? Dan moet je vandaag bij Kruik zijn, donderdag is namelijk hamburgerdag! Alleen op donderdag krijg je de hamburgermenu’s met korting. Maar houd alle kanalen in de gaten, want ze hebben nog veel meer leuke, en vooral lekkere, aanbiedingen. Eet smakelijk!

Website Facebook | 0187-48 2095

Molenzicht in Ouddorp

Spareribs en chocoladetaart. Hebben we je aandacht? Top! Deze twee overheerlijke gerechten zijn namelijk net toegevoegd aan het afhaalmenu van Molenzicht in Ouddorp. Dus heb je geen zin om te koken? Check dan even hun menukaart, er staan namelijk nog veel meer lekkere gerechten op!

Website Facebook | 0187-665782