Steun de lokale horeca in moeilijke tijden #1

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Eterij de Ring in Ouddorp

Bij Eterij de Ring staat de combinatie van goed, lekker eten zonder opsmuk, maar mét kwaliteit centraal. Hier kunt je terecht voor versbereide gerechten. Denk bijvoorbeeld aan echte verse frites en huisgemaakte saté.

Website  |  Facebook  |  0187 665 784

’t Wapen van Herkingen in Herkingen

Kom eens langs voor een sateetje, een heerlijke nasi of bami schotel, pittige of zoete spareribs. In de snackbar kun je kiezen uit een ruim assortiment heerlijke producten. Specialiteiten van het huis, zelf bereid en vers!

Website  |  Facebook  |  0187 845 987

Cafetaria ’t Vosje in Oude-Tonge

Cafetaria ’t Vosje is meer dan een snackbar. Ze zorgen elke dag voor vers gebak, heerlijk voor bij de koffie. Maar ook werken ze hier met streekproducten. Denk aan huisgemaakte hachee, stoofvlees en gehaktballen in jus.

Website  |  Facebook  |  0187-849763

Happerij ’t Schouwtje in Ouddorp

In het centrum van Ouddorp vind je Happerij ’t Schouwtje. Piet en Marijke heten iedereen hier van harte welkom voor pure verwennerij. Deze verwennerij zal je echter voorlopig even mee naar huis moeten nemen. Maar wat dacht je van heerlijke lunchgerechten met vers Flakkees brood? Of een lekkere High Tea voor thuis met het gezin. Alles kan.

Website Facebook  |  0187 687 347

Hoezemoos in Den Bommel

Ook als je in Den Bommel woont hoef je niet ver te rijden om een heerlijke maaltijd te scoren. Je kunt gewoon terecht bij het restaurant van de Hoezemoos. Je kunt er even niet zitten eten, maar meenemen naar huis is net zo lekker. Check de menukaart op hun Facebookpagina eens!

Website  |  Facebook  |  0187 632 000