Steun de horeca in moeilijke tijden #6

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Cafetaria ’t Hoad in Middelharnis

De deur naar het restaurant mag dan niet open, maar het schuifraam voor het ijs wel. En dus kun je nog gewoon heerlijke patat en snacks ophalen bij Cafetaria ’t Hoad op het strand van Middelharnis. Heb je geen zin om te moeten wachten op je bestelling? Bel dan even van tevoren!

Website  |  Facebook | 06 22 01 83 29

Hotel Akershoek in Ouddorp

Tijdens de weekmarkt in Ouddorp, op dinsdag, kun je tussen 10.00 en 14.00 uur de heerlijke huisgemaakte erwtensoep proeven van Hotel Akershoek. Natuurlijk kun je daar ook de stamppotten bestellen en meenemen. Gezond, vers en ouderwets lekker. ’s Avonds een verse winterspecialiteit op je bord? Bestellen kan elke dag tot 12.00 uur.

Website  Facebook | 0187 681 437

Tamara’s Horeca in Ooltgensplaat

Tamara’s horeca is open voor afhaal. Trek in een lekkere lunch of diner? Tamara staat voor je klaar! Even bestellen voor de gewenste tijd en je kunt het zo ophalen!

Website  Facebook | 0187-631502

Grillroom Papyrus in Middelharnis

Geen zin om te koken? Trek in een buitenlandse hap? Pizza, dönner, kebab, kapsalon, noem het maar op. Je kunt het halen bij Grillroom Papyrus in Middelharnis. Dat scheelt weer afwas en tijd in de keuken.

Website  |  Facebook | 0187-487031

Beachclub ’t Gorsje in Ouddorp

Trek in sushi? Dan ben je bij Beachclub ’t Gorsje aan het juiste adres! Maar ook voor een dubbel zo goede soep van Soupalicious kun je hier terecht. Bestel een verse kom soep en er gaat een tweede kom naar de voedselbank. Goed bezig! Maar er is meer. Het restaurant van Beachclub ’t Gorsje serveert gerechten die u de smaak van de seizoenen en de omgeving laten proeven. Waar wacht je nog op?

Website Facebook | 0187 684 612