Steun de horeca in moeilijke tijden #10

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Cafetaria de Diekmeester in Middelharnis

De Diekmeester is een cafetaria waar met zorg, aandacht en eerlijke producten de lekkerste maaltijden worden gemaakt. Denk aan zelfgemaakte kipnuggets, halve koppen en kipvleugels van de poelier. Maar ook hamburgers van 100% rundvlees. En dat elke dag hartstikke vers. Heb je liever een broodje of iets kouds? Dat kan ook!

Website  |  Facebook  |  0187-663007

Cafetaria ’t Tussendeurtje in Melissant

’t Tussendeurtje in Melissant is een gezellig cafetaria met heerlijke snacks. Heb jij wel trek in een lekker patatje vanavond? Bel dan even, dan staat het klaar als je erom komt. Aan de deur bestellen kan ook, maar houd dan rekening met een langere wachttijd.

Website  |  Facebook  |  06 53527275

Snoeperij in Dirksland

De Snoeperij in Dirksland staat bekend om haar heerlijke high tea’s en andere lekkere hapjes. Daar kun je nog steeds van genieten, alleen dan thuis aan je eigen tafel. Dus wil jij wel zo’n gebaksdoos aan lekkernijen mee naar huis nemen? Bestel dan snel!

Website  |  Facebook  |  0187-603641

In de Keulse Pot in Ouddorp

Speciaal voor deze semi-lockdown heeft ‘In de Keulse Pot’ haar afhaalmenu uitgebreid. Geniet nu van een goedgevulde erwtensoep om mee te nemen. Dit kan zowel koud als warm. Maar ook huisgemaakte goulash met rijst en een bourgondisch beenhammetje met aardappelgratin. Toch trek in iets anders? Bekijk dan de rest van de kaart!

Website  |  Facebook  |  0187 684 515

Donny’s verse friet in Oude-Tonge

Haal elke dag de lekkerste patat bij Donny’s verse friet in Oude-Tonge. Nu ook heerlijke bintjes op de plaat. Houd er wel rekening mee; op is op!

WebsiteFacebook  |  0657535208