Steun de horeca in moeilijke tijden #4

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Solaes in Sommelsdijk

Terug naar de Middeleeuwen. Naar een traditie van de rederijkers, de amateur voordracht kunstenaars uit die tijd. Solaes betekent zoiets als troost. En dus het perfecte biertje voor de situatie waarin we nu leven. Het proeflokaal is gesloten, maar de deur is omgebouwd tot afhaal loket. Je hoeft dus nooit zonder echt Flakkees biertje te zitten.

Website Facebook  |  06 49120474

Proeverij13 in Ooltgensplaat

In de voormalige smederij is sinds enige jaren Proeverij13 gehuisvest. Hier serveren ze heerlijke koffie of thee met ambachtelijke taart. Ook voor een goed glas wijn, bier, een geheel verzorgde high-tea, warm en koud buffet kun je terecht bij Proeverij13.
Website Facebook  |  06 54657633

Het Wapen van Stellendam in Stellendam

Heb je absoluut geen idee wat je wilt eten? Neem dan eens een kijkje bij het Wapen van Stellendam. Het team staat voor je klaar met snacks, hamburgers, verse pizza’s, heerlijke menu’s, een lekker frietje of een softijsje. Bezorgen of afhalen? Het kan allebei!

Website Facebook  |  0187-491376

Hotel/Restaurant de Gouden Leeuw in Goedereede

Hotel Restaurant De Gouden Leeuw is het kloppend hart van Goedereede en dé plek voor een gastvrij onthaal. Authentieke charme in een nieuw jasje, maar nog steeds met die vertrouwde ongedwongen sfeer. En ook nog lekker thuis op de bank.

Website Facebook  |  0187-491371

Pinocchio in Middelharnis

Geen zin om te gaan koken of de afwas te gaan doen? Geen probleem dat doet het team van Pinocchio voor jullie! Kom je je eten ophalen? Doe dit dan alleen? Er mogen maar maximaal vier mensen tegelijk de zaak in. Houd daar rekening mee.

WebsiteFacebook  |  0187-489766