Steun de horeca in moeilijke tijden #5

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Quartier Latin in Middelharnis

Quartier Latin heeft een prachtige locatie aan de haven van Middelharnis. Helaas kun je daar nu alleen nog komen om het heerlijke eten dat ze serveren op te halen om thuis op te eten. Gelukkig is dat nog een optie. Kijk daarom snel wat ze voor je klaar kunnen maken!

Website Facebook  |  0187-483764

Visspecialist Hameeteman in Ouddorp

Visspecialist Hameeteman bestaat al meer dan 60 jaar en is een begrip in Ouddorp en omgeving! Hier staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede prijs hoog in het vaandel! Geen zin om het heerlijke eten op te halen? Bestel dan in de webshop!
Website Facebook  |  0187 684 169

Snackbar Maarten in Dirksland

Snackbar Maarten bereidt met zorg, aandacht en eerlijke producten de lekkerste maaltijden. Denk aan zelfgemaakte kipnuggets. Alles is elke dag vers en er wordt gebakken in plantaardige olie. Maar daar stopt het niet. Verse broodjes of een heerlijk ijsje, dat kan er ook nog wel bij. Trek gekregen? Je weet waar je moet zijn!

Website Facebook  |  0187 603 783

Bij Elles in Middelharnis

Bij Elles kokkerellen ze zo verantwoord en puur mogelijk. Hier kunnen vleeseters maar ook vegetariërs hun hart ophalen! Voor veganisten hebben ze ook altijd een optie. Ook bakken wij glutenarme taarten en koken zoveel mogelijk zonder zout. Heb je speciale wensen? Daar kunnen wij vast wat mee! Iedereen kan hier dus terecht! En speciaal voor de lockdown hebben ze hun sushi-service uit de kast gehaald.

Website Facebook  |  0187 663 344

Bistro en Wijnbar Zus in Ouddorp

Ben jij gek op delen en proef je het liefst van meerdere gerechten? Dan ben je bij ZUS aan het juiste adres! De kaart is gericht op ‘tasting dining’: kleinere gerechten, gemaakt van verse seizoensproducten. En dat gewoon bij jou thuis aan de eettafel!

Website Facebook  |  0187-844285