Steun de horeca in moeilijke tijden #13

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Waldkorn Store in Nieuwe-Tonge

Bij de Waldkorn Store in Nieuwe-Tonge haal je de allerlekkerste luxe broodjes voor echt niet veel geld. Ze serveren de broodjes precies zoals ze hem zelf willen krijgen; rijkelijk belegd. Maar het wordt ook helemaal speciaal voor jou gemaakt. Niets is voorverpakt, tenzij je het vooraf bestelt, dan ligt het klaar om mee te nemen. Dus trakteer jezelf op een overheerlijk broodje!

Website  |  Facebook  |  06 49833404

Croissy in Middelharnis

Helaas. Voorlopig gaan we niet even gezellig lunchen bij Croissy. Maar niet getreurd! Je kunt al het lekkers van Croissy nu ook bestellen om mee te nemen naar huis. Zo hebben ze bijvoorbeeld vanaf zaterdag weer heerlijke zelfgemaakte erwtensoep. Waar wacht je nog op? En doe er ook maar zo’n lekkere skipunt bij!

WebsiteFacebook  |  0616410828

Rose Garden in Middelharnis

Chinees specialiteiten restaurant Rose Garden is gespecialiseerd in de traditionele Kantonese keuken. De Kantonese keuken is de beroemdste Chinese keuken. Neem dit lekkers mee naar huis en je kunt er dagen van genieten.

Website  |  Facebook  |  0187-482383

Pizzeria Akino in Herkingen

Heb je trek in een lekkere pizza? Dan moet je bij Pizzeria Akino in Herkingen zijn. Het enige dat jij hoeft te doen is even een bestelling plaatsen en het wordt afgeleverd op een door jou gekozen tijdstip. Buon appetito!

Website  |  Facebook  |  0187-665740

Eetcafé de Stelle in Stellendam

Bij Eetcafé de Stelle vind je de lekkerste patat, snacks, kibbeling, vis, en ijs. Gelegen aan de binnenhaven van Stellendam met uitzicht op de haven is het zeker niet vervelend om heel even te wachten op je bestelling.

WebsiteFacebook  |  0187-491350