Steun de horeca in moeilijke tijden #2

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

Grandcafé No.9 in Middelharnis

Vanaf vandaag begint Grandcafé No.9 in Middelharnis met het maken van afhaal maaltijden. Wil je dus niet stoppen met genieten van dit heerlijke eten? Bel dan gerust naar de zaak en je kunt het kant en klaar meenemen naar huis.

Website  |  Facebook  |  0187-769040

Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp

Al 45 jaar kun je lekker eten bij Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp en daar gaat corona geen verandering in brengen. Alleen moet je het nu meenemen naar huis. Eigenaar Patrick wil er met zijn team voor zorgen dat jij kunt genieten van heerlijke verse friet, ambachtelijke burgers of Ouddorpse gebakken aardappels met spareribs uit eigen keuken.

Website  |  Facebook  |  0187 681 577

Hotel/Restaurant Lely in Oude-Tonge

Bij Hotel/Restaurant Lely hebben ze zeker niet stilgezeten sinds de persconferentie van afgelopen dinsdag. Achter de schermen zijn ze druk bezig geweest met het samenstellen van een overheerlijk take-away menu. Deze zal elke week anders zijn, dus je kunt gewoon elke week terugkomen.

Website  |  Facebook  |  0187 645 909

Restaurant ’t Anker in Dirksland

Ook Restaurant ’t Anker in Dirksland moet alle zeilen bijzetten om de komende tijd door te komen. En dus zetten zij alles op alles om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor de afhaal. Wil je het liever thuis laten bezorgen? Overleg dan even met de chef!

Website  |  Facebook  |  0187-603650

Daphne’s Verse Friet in Middelharnis

Snack jij liever zonder schuldgevoel als het gaat om dieren? Ga dan langs bij Daphne’s Verse Friet in Middelharnis! Weet wel; een beller is sneller! Even vooraf bestellen en het staat klaar als je aankomt. Heb je trouwen de nieuwe vegan saté, bitterballen en kroketten al geprobeerd? Zeker de moeite waard!

Website  |  Facebook  |  06 21425192