Steun de horeca in moeilijke tijden #14

Foto: Nieuws.nl

De horeca krijgt opnieuw een klap in de strijd tegen corona. Kroegen moeten dicht en restaurants en cafés mogen ook geen bezoekers meer ontvangen.

Door Sam Fish

De lokale horeca heeft onze steun dus harder nodig dan ooit tevoren. En daarom laten wij weten waar jij gewoon terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Niet bij hen aan tafel, maar gewoon thuis aan de eettafel. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afwas na afloop. Let wel op! Als je bestelt via Thuisbezorgd of welke bezorgservice dan ook, dan gaat niet al het geld direct naar de horeca. Zorg dus dat je direct bij de lokale horeca je bestelling plaatst. Zo hebben ze er het meeste profijt van! We zetten daarom ook de contactgegevens van de horecaondernemers erbij.

Elke dag zetten wij vijf horecaondernemers op een rijtje waar jij een heerlijke maaltijd kunt halen. Steun de lokale horeca!

De Snackerij in Middelharnis

Geen zin om te koken, maar wil je we leen lekkere maaltijd? Ga dan eens langs bij de Snackerij op D’n Diek in Middelharnis. De producten worden op hoge kwaliteit bereid en geserveerd. Ook hebben ze heerlijke zelfgemaakte producten als shoarma, een halve kip, chickenwings, kipkerrie, stoofvlees en nog veel meer!

Website Facebook | 0187 482 552

Café de Bommelaer in Den Bommel

Zin in een lekkere vet hap? Ga dan naar Café de Bommelaer. Daar haal je een goede zak patat en heerlijke snacks voor een prikkie.

Website |  Facebook | 0187 611 369

De Kaai in Oude-Tonge

Goede service, snel klaar en altijd lekker. Dat is snackbar de Kaai in Oude-Tonge. Een aanrader volgens de klanten? Patatje stoof! Dat je dat even weet.

Website  |  Facebook | 0187 641 808

HEMA in Middelharnis

Normaal gesproken kun je bij de HEMA in Middelharnis lekker even zitten eten. Een gebakje, een broodje, koffie of thee erbij. Maar dat moet nu even anders. Daarom hebben ze lunchzakken gemaakt! Deze zijn gevuld met flesje water, een broodje Boerenkaas of Surinaamse kipsalade én een vanille muffin! Lekker!

Website  |  Facebook | 0187 485 666

Fook Lam in Middelharnis

Meer trek in een Chinese afhaalmaaltijd? Ga dan naar Fook Lam in Middelharnis. Je krijgt hier meteen een kijkje in de keuken, zo zie je dus precies hoe jouw gerecht wordt klaargemaakt.

Website |  Facebook | 0187 486 900