Gebruik in 2021 de Goeree-Overflakkee kalender!

Foto: Ellen van den Doel

Goeree-Overflakkee heeft prachtige locaties. Er worden dan ook altijd weer prachtige plaatjes gedeeld.

Al die prachtige plaatjes komen nu samen in een kalender voor 2021. Zo heb je elke maand weer een mooie nieuwe foto van ergens op het eiland. En met het nieuwe jaar in aantocht mag een nieuwe kalender ook niet ontbreken. Of hij nou op kantoor ligt, in de keuken op het aanrecht of op het toilet. Een kalender is altijd handig.

Foto’s

De kalender voor 2021 is ontworpen door Ellen van den Doel. Zij is landschapsfotograaf en gespecialiseerd in kleurrijke foto’s met indrukwekkende vergezichten. Denk aan een zonsopkomst of –ondergang, maar ook de sterrenhemel. Het liefst maakt Ellen deze foto’s dan ook op het eiland. En dat heeft ze dus ook gedaan voor deze kalender. De foto bovenaan dit bericht is bijvoorbeeld de foto van februari.

Kalender

Geniet elke maand van een prachtige foto uit dat seizoen. Deze kalender is gemaakt op A3 formaat met een nieuwe bladzijde voor elke maand. Hij is speciaal gemaakt om aan de muur te hangen. En met alle feestdagen er vooraf ingezet, mis je nooit meer een belangrijke dag in 2021.

Geef hem cadeau aan familie of vrienden, of hang hem in je eigen huis. Alles is mogelijk. Heb je interesse in de kalender? Bestel deze dan via deze speciale link. Hier kun je ook zien welke foto’s er in de kalender staan. Voor € 17,50 heb je er al een thuis.