Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #13

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Kievit Mode – Ouddorp

Bij Kievit Mode in Ouddorp kun je nu letterlijk window-shoppen! Normaal gesproken houdt deze term in dat je alleen maar kijkt en niet koopt. Maar nu kun je via de etalage precies zien wat er te koop is, geef het door aan het team in de winkel en ze brengen het bij je thuis om te passen. Kind kan de was doen!
WebsiteFacebook | 0187 683 354

Van Rossum de woonprofessionals – Sommelsdijk

Bij Van Rossum in Sommelsdijk ben je aan het juiste adres op het gebied van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Het team helpt graag met een passend en deskundig advies. Dus heb je iets nodig? Geef je bestelling door en ze brengen het gewoon aan huis.

Website | Facebook | [email protected] | 0187 487 184

Peet the Flowerman – Middelharnis

Ze hebben even genoten van een weekje vakantie en kunnen er vanaf vandaag weer vol tegenaan. Wil je het nieuwe jaar dus inluiden met een vrolijk bosje bloemen in huis? Peet the Flowerman regelt het voor je!
Website | Facebook | [email protected]| 0187 480 888

Melaard Parket – Middelharnis

Melaard Parket is al 25 jaar een begrip in de regio als het gaat om Parket, Laminaat, PVC, Trap- en vloerrenovatie! En daar brengt een lockdown echt geen verandering in. En ben je toe aan een nieuwe vloer? Ze brengen de kleurstaven gewoon bij je langs. Zo kun je op je gemakje kijken wat je mooi vindt.
WebsiteFacebook | [email protected]  | 0187 470 279

Lil’s Fashion & Home – Ouddorp

Helaas kun je voorlopig niet snuffelen in het boetiekje aan het Molenblok in Ouddorp, maar ga zeker een kijkje nemen op de Facebookpagina. Het team begint het nieuwe jaar namelijk met heerlijke kortingen.

Facebook | [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen