Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #11

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Deauville – Middelharnis

De kracht van Corina en haar team ligt bij het geven van persoonlijk advies. Gekleed door Deauville ben je klaar voor alle mooie dingen in het leven! Kun je dus wel wat stijladvies gebruiken? Klop dan zeker even aan!
WebsiteFacebook | [email protected]| 0187 480 598

Van Hilten – Ouddorp 

Dacht je alles al gezien te hebben in de webshop van Van Hilten? Echt niet! Ze hebben gewoon weer nieuwe kleding toegevoegd aan hun online winkel. Ga dus snel even kijken, wie weet zit jouw perfecte outfit ertussen!

WebsiteFacebook | [email protected] | 06 55328666

Black and White Fashion & Colours – Middelharnis

Dames kleding, betaalbaar en modieus! De collectie wisselt continu, dus vergeet niet af en toe een kijkje te nemen. Eigentijdse en betaalbare dames kleding! 50% zwartwit kleding en verschillende kleuren per seizoen. Maten gaan van xs tot en met xxl. Er zit dus altijd wel iets voor je bij!
WebsiteFacebook | [email protected] | 06 28446612

At C Fashion Boutique – Ouddorp

At C Fashion Boutique is dé trendy en sfeervolle boutique in hartje Ouddorp! Ben jij opzoek naar betaalbare kleding volgens de laatste mode? Dan ben je hier aan het juiste adres. Elke week wordt de boutique aangevuld met de laatste musthaves. Ga samen met het team opzoek naar de beste versie van jezelf! Selected for you, with love.
Facebook | [email protected]  | 0654612807

Blue Denim – Middelharnis

Blue Denim Middelharnis is dé Jeanswinkel op D’n Diek van Middelharnis. Heb je een spijkerbroek nodig, dan is dit het juiste adres voor iedereen. Er is altijd een broek die past!

Facebook| 06 24935014