Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #9

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Flakkeesche Bazar – Middelharnis

Er is bijna niets waarvoor je niet terecht kunt bij de Flakkeesche Bazar. Als het klein en handig is wordt het er verkocht, ook tijdens deze lockdown. Even lekker rondsnuffelen kan nu helaas niet. Maar je kunt je spullen afhalen of thuis laten bezorgen.

Website | 06-53 86 21 72 of 0187-48 22 13

Van der Bok schoenen – Ouddorp

Zal je net zien. Geen vuiltje aan de lucht en als dan de winkels sluiten breekt je schoenveter. Of nog erger, je zool laat los. Je hebt nieuwe schoenen of veters nodig. Zeker nu we massaal aan het wandelen zijn. Even binnenwandelen bij Van der Bok zit er nu niet bij, maar je kunt zeker nog bij hen terecht!

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 681 544

De Ouwe Stempel – Middelharnis

Nee, geen oude troep, maar wel hele leuke meubels en andere spullen. Zeker de moeite waard om na de lockdown eens te gaan snuffelen. Tot die tijd kun je terecht in de webshop!

WebsiteFacebook | [email protected] | 06 49066691

Cosy Fashion – Middelharnis

Cosy Fashion op D’n Diek in Middelharnis is niet zomaar een kledingzaak. Deze winkel heeft de grote merken van het moment en de leukste must haves! Een outfit voor de jaarwisseling scoor je hier gegarandeerd!

InstagramFacebook | [email protected] | 06 20 45 99 98

Kapsalon Tonnekreek – Sommelsdijk 

Nog even snel je uitgroei bijwerken voor de online jaarwisseling? Of is je haarproduct op doordat je een goede indruk wilde maken met de kerst? Geen enkel probleem! Kapsalon Tonnekreek staat gewoon voor je klaar met de beste producten en haarverf! En natuurlijk hebben ze ook cadeaubonnen voor het moment dat ze weer open zijn.

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 483 900