Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #3

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Modern – Ouddorp

Zal je net zien. Gaat Nederland in lockdown, zit er ineens een gat in je geluksonderbroek, of heb je een nieuwe pyjama nodig. Geen essentiële aankoop volgens de overheid, maar toch vervelend als je zonder komt te zitten. Gelukkig kun je nog gewoon terecht bij Modern in Ouddorp.

Website  |  Facebook[email protected]  | 0187 681 203

Van der Bok Warenhuis – Ouddorp

Een warenhuis valt niet onder een essentiële winkel, maar kan toch verdraaid handig zijn in deze dagen voor kerst. Zit je met je handen in het haar omdat je dat ene cadeautje nog nodig hebt? Geen paniek! Van der Bok Warenhuis in Ouddorp staat voor je klaar! En in Ouddorp, Goedereede en Stellendam wordt alles zelfs gratis bezorgd.

Website  |  Facebook  | 0187-681552 

Expert Van der Groef – Dirksland

Wasmachine overleden? TV kapot? Vaatwasser overstroomd? Dat is onhandig. Ga nu niet naar de grote jongens in de steden, die verdienen genoeg door het hele land. Houd het lokaal en bestel je nieuwe apparaat gewoon bij Van der Groef in Dirksland.

Website  |  Facebook[email protected] | 0187-60 14 92

Parfumerie Vive – Middelharnis

Op het laatste moment nog op zoek naar hét perfecte kerstcadeau? Geen probleem! Parfumerie Vive heeft de mooiste feestelijke geschenken. Ze worden met liefde verpakt en gratis bezorgd. Dat kan zelfs nog op dezelfde dag als je dat wilt. Waar wacht je nog op?

Website Facebook[email protected] | 0187 486 824

Bloeminique – Nieuwe-Tonge

Bloemen zijn leuk om te krijgen, om zelf te kopen, om weg te geven en om te hebben staan. Dat kan in deze lockdown gewoon doorgaan. Van mooie bos tot kerststukje, niets is Bloeminique te veel. Kijk snel voor alle mogelijkheden!

Website  |  Facebook[email protected] | 0187-657201