Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #2

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Paleander – Middelharnis 

De winkel mag dan gesloten zijn, de verkoop gaat gewoon door. Bestel voor minstens 15 euro en het wordt gewoon bij je thuisbezorgd! Alle voorwaarden vind je op de website! Bestellen kan via sms, WhatsApp, telefonisch of per e-mail. Je krijgt dan een betaalverzoek en na betaling wordt het zo snel mogelijk bezorgd. Houd er wel rekening mee dat niet alles op voorraad zal zijn.

Website  |  Facebook[email protected]  | 06 10 17 12 26

Cycle Life – Ouddorp

Er is op dit moment niet veel mogelijk qua uitjes. Daarom is het juist nu zo lekker dat we op een eiland wonen waar je heerlijk kunt fietsen! Is je fiets kapot of heb je iets nodig? Dan kun je nog gewoon terecht bij Cycle Life in Ouddorp. Spullen kunnen besteld worden en als je fiets gerepareerd moet worden, dan halen ze hem thuis bij je op. Na de reparatie wordt hij thuisgebracht en krijg je een e-mail met betalingsverzoek.

Website  |  Facebook[email protected]  |  06 25 36 81 46

Jouw Marktkraam – Ouddorp

Jouw Marktkraam verkoopt vrijwel alles wat er te koop is en in een winkel past. En dat doen ze nu gewoon digitaal, omdat er zoveel vraag was naar bepaalde producten. Bestel voor 15.00 uur en je aankoop wordt dezelfde dag nog verzonden. De verzendkosten zijn de standaard tarieven die Post NL rekent. Voor de postcode gebieden 3253, 3252 en 3251 (Ouddorp, Goedereede en Stellendam) geldt tijdens de Lockdown GRATIS bezorging bij een minimale besteding van €24,00.

Website  |  Facebook[email protected]  | 0187 665 774

Jaap Reedijk – Sommelsdijk

Kunst aan de muur is altijd leuk, zeker als je eens iets anders aan de muur wilt hebben dan altijd. Hiervoor kun je, ook tijdens de lockdown, terecht bij Jaap Reedijk. Deze topfotograaf en kunstenaar in Sommelsdijk verhuurt én verkoopt zijn kunst. Hier wil je zeker wel even een kijkje nemen.

WebsiteFacebook[email protected]  | Tel: 06 139 334 17

Viskil – Middelharnis

Nog even snel een kerststukje voor jezelf óf voor een ander in huis halen? Het kan nog! Om dit alles veilig te laten verlopen heeft de zaak een buitenwinkel ingericht. Ook hier zijn mondkapjes verplicht en uiteraard moet je afstand houden tot andere klanten en het personeel. Winkel veilig, dan kunnen ze langer open blijven.

Website  |  Facebook[email protected]  | 0187 482 438