Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #5

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Brandstof Koffie – Sommelsdijk

Wil je een lekkere koffie schenken tijdens de kerst of de jaarwisseling? Kijk dan eens in de webshop van Brandstof Koffie. Deze twee broers branden de koffiebonen gewoon in Sommelsdijk en hebben de lekkerste smaken. Neem voor de kerst bijvoorbeeld de winterblend ‘Hartverwarmend’. Dan weet je zeker dat het een lekkere kerst wordt.

WebsiteFacebook | [email protected]  | 06 34 85 21 83

Duifhuizen – Middelharnis

Je mag met kerst drie gasten ontvangen, dan kan het dus zijn dat je ergens naartoe gaat om kerst te vieren. Als er dan cadeautjes worden uitgedeeld, is het handig als je een tas hebt waar je die in mee kunt nemen. Neem daarom eens een kijkje bij Duifhuizen tassen en koffers. Ze hebben gegarandeerd iets dat bij jou past!

WebsiteFacebook | [email protected] | 0186-643656 

Sporthuis de Bont – Middelharnis

Wil je het nieuwe jaar goed en sportief beginnen, maar heb je niet de goede spullen? Geen nood, Sporthuis de Bont is gewoon open. Naadloze sokken voor het hardlopen? Hebben ze! Springtouwen, sportkleren en -schoenen en alles wat je nog extra nodig hebt? Even bellen en je hebt het zo in huis.

Facebook | [email protected] | 0187-486379 & 06 29 36 52 56

Plezand – Ouddorp

Zoek je nog een outfit voor kerst of Oud & Nieuw? Kijk dan eens op de website van Plezand in Ouddorp. Zij hebben precies wat jij wilt dragen de komende dagen. Netjes, mooi, relaxed, alles is mogelijk!

WebsiteFacebook | [email protected] |  0187-66 44 18
Troella – Oude-Tonge

Ojee, je mist nog net dat ene cadeautje voor die ene persoon. Waar moet je nou naartoe nu alles in lockdown is? Bestellen bij een grote winkel gaat te lang duren en dan is het er niet meer voor de kerst. Gelukkig is daar Troella in Oude-Tonge. Er wordt op dit moment aan de website gewerkt, maar via Facebook kan dit team je zeker verder helpen. Ze hebben zelfs cadeaupakketten! Ben je meteen helemaal klaar.

Facebook | [email protected] |  0187-84 56 34