Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #6

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Meester Design Store – Ouddorp

Het kan natuurlijk zomaar voorkomen dat je nog niet alles in huis hebt voor de kerst. Maar wat is het toch dat je mist? Je kunt je vinger er niet opleggen? Kijk dan eens rond in de webshop van Meester Design Store. De kans dat je dan niet slaagt is toch echt heel klein.

WebsiteFacebook | [email protected]  | 0187 665 762

Buijsse Mode – Middelharnis

Shoppen is lastig op dit moment. Maar Buijsse staat al sinds 1880 voor je klaar met de laatste trends, zij laten zich niet zomaar tegenhouden door een lockdown! Haal desnoods een cadeaukaart voor wanneer je wel weer fysiek de winkel in mag. Dan help je het team in ieder geval de lockdown door.

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 482 052 

Visser Meubelen – Sommelsdijk

We zitten inmiddels al aardig wat maanden thuis. Dan kan het natuurlijk zo zijn dat je je interieur helemaal zat bent. Het is nu misschien niet het moment om gezellig te gaan shoppen, maar online rondsnuffelen kan natuurlijk wel! En als je dan toch iets ziet bij Visser Meubelen, dan brengen ze het gewoon bij je thuis.

Website | Facebook | [email protected] |  0187-483 328

Haristyling Hélène – Stellendam

Dooie punten, uitgroei of een kapsel dat je helemaal zat bent. En dan zit je ineens in een lockdown. Aan die dooie punten is op dit moment misschien niet veel te doen, maar een leuk kleurtje is misschien wel precies wat je nodig hebt. Maar met een cadeaubon help je de zaak in deze lockdown én het voelt misschien wel als een extra cadeautje als je straks weer naar de salon mag.

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 491 556
Hameeteman Wonen – Ouddorp

Zit je met je handen in het haar als het gaat om je nieuwe inrichting? Misschien had je net een beginnetje gedaan en moet je nu ineens wachten. Hameeteman Wonen komt gewoon bij je langs voor advies op maat. Doe je dit liever middels videobellen? Dan is dat ook geen enkel probleem! Er is altijd een manier om in alle rust je nieuwe vloer of raamdecoratie uit te zoeken.

WebsiteFacebook | [email protected] |  0187-681 288