Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #10

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Van Dam Mode – Middelharnis

Van Dam Mode is sinds 1995 een begrip op het eiland en omstreken, zeker wat betreft in jeans. Zit je dus te springen om een nieuwe broek en misschien ook iets voor erop? Schroom dan niet en shop online bij Van Dam Mode!

WebsiteFacebook | [email protected] |  0187-470 394 

Keuvelaar – Middelharnis

Wil je iemand verrassen met Oud & Nieuw? Een mooi sieraad, of misschien is dit wel hét moment dat je iemand ten huwelijk wilt vragen. Zoek dan iets moois uit bij Keuvelaar. Ze hebben prachtige juwelen!

Website | Facebook | [email protected] | 0187 482 157

Primera Dekker – Middelharnis

Wat is een jaarwisseling zonder staatslot? Dat dachten wij ook! En die haal je natuurlijk bij Primera Dekker in Middelharnis. Nu even niet fysiek, maar ze verkopen ze nog wel digitaal. Heb je trouwens postartikelen nodig? Dan kun je daarvoor nog wel terecht in de winkel!

WebsiteFacebook | 0187 485 300

Beddenspecialist Kruider – Sommelsdijk

Goed slapen is belangrijk, ook, of misschien juist, in tijden van crisis. Een goede nachtrust doet wonderen voor je mentale en lichamelijke gezondheid. Een nieuw matras, een goed kussen of misschien ben je gewoon toe aan een nieuw dekbedovertrek. Je haalt het bij Beddenspecialist Kruider!

WebsiteFacebook | 06 23314209

Schoonheid en Pedicure Silk Skin – Stellendam

Vanaf 2006 werkt dit team als de veelzijdige en gezellige schoonheids- en pedicuresalon voor iedereen in Stellendam en omgeving. Ze komen ook aan huis! Nu nog even drie weken niet, maar ook daar komt een einde aan! En kun je niet wachten? Bestel dan je favoriete producten gewoon aan huis!

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 493 724