Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #1

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeau’s. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Kelluf Kleertjes – Middelharnis 

Het team van Kelluf Kleertjes blijft voor je klaar staan! Zij zijn deze periode bereikbaar per mail, Facebook en Instagram. Ook wordt de webshop zoveel mogelijk uitgebreid zodat je gewoon kunt blijven shoppen. Wil je iets hebben? Neem contact op met het team en zij brengen het graag bij je langs. Ingepakt en wel!

Website  |  Facebook Instagram

19Toen – Sommelsdijk 

In verband met de coronamaatregelen is de fysieke winkel van 19Toen gesloten tot en met 19 januari. Daar is helaas niets aan te doen. Maar je hoeft de winkel en de spullen zeker niet te missen! Je kunt namelijk gewoon online shoppen! De bestellingen kunnen thuis worden bezorgd, maar je kunt ze ook afhalen bij de winkel. Het wordt dan volledig corona-proof klaargelegd in de hal bij de ingang. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail!

Website  |  Facebook[email protected]  |  0187 489 988

Kapsalon Marvellous – Middelharnis/Ouddorp/Ooltgensplaat 

Het klinkt misschien bijzonder, een kapsalon die thuisbezorgt, maar het is toch echt zo! Kapsalon Marvellous heeft de kleurkits klaar staan zodat je ook thuis je haarkleur optimaal kunt houden! Bestellen kan via de website en deze worden gewoon bij je thuisgebracht.

Website  |  Facebook  |  [email protected]  |  06  50 93 28 32

Bruna – Ouddorp 

Als je dan toch gedwongen thuis zit, kun je maar beter wat leuks te doen hebben. En wat is er nou leuker dan op vakantie gaan in een boek?! Precies, wij konden ook niets beters verzinnen. En om je tegemoet te komen heeft Bruna Ouddorp een fantastisch aanbod én zorgen ze dat het boek (of meerdere natuurlijk) gewoon bij jou op de mat vallen. Ook leuk om onder de boom te leggen natuurlijk! Of laat het bij iemand anders bezorgen als verrassing!

Website  |  Facebook[email protected]  |  0187-681276

 

De Korenbloem – Goedereede 

Met kerst wil je natuurlijk een leuk kerststukje in huis hebben staan om sfeer te maken. Maar die wil je ook weer niet té lang van tevoren in huis halen. We snappen het dus volledig als je nog niets in huis hebt en nu met de handen in het haar zit. Bloemenzaak de Korenbloem in Goedereede biedt de oplossing! Zij hebben buiten de winkel een stalletje staan. Even aanbellen om te betalen en klaar is Kees! Vooraf bestellen kan natuurlijk ook!

Website  |  Facebook[email protected]  |  0187 491 116