Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #7

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

Simons Kleding – Dirksland 

Voor een leuke kerstoutfit ben je nu toch echt te laat. Maar kerst in je pyjama of relax-outfit is ook heerlijk. Toch kun je nog wel gewoon slagen voor Oud & Nieuw. Misschien vier je dat dit jaar met alleen je familie, of twee vrienden. Misschien ben je fysiek wel alleen met Oud & Nieuw dit jaar, maar vier je het online met anderen. Dat kan natuurlijk ook. Hoe je het ook viert, een goede outfit maakt alles beter.

WebsiteFacebook | 06-21918609

Lifestyle by Chris – Middelharnis

Hebbedingetjes, kleding en de laatste trends. Dat is precies wat je gaat vinden bij Lifestyle by Chris. Want zeg nu zelf; die kerstversieringen gaan een keer de kamer uit. Dan voelt het weer helemaal kaal en leeg aan. Dat kan prettig zijn, maar misschien is iets nieuws ook wel leuk!

Facebook | [email protected] | 06-1832 5884

Shoeby – Middelharnis

Bij Shoeby kun je nog wel snel terecht voor een kerstoutfit, mits het op voorraad is natuurlijk! Check snel hun kanalen en misschien haal jij nog net op tijd je droom outfit in huis!

Website | Facebook | 0187-485545 of 0621181797

Bloemendag bij Evelien – Stellendam

Ze is voor vandaag bijna dicht, maar ook na de kerst kun je voor de mooiste bloemen en leukste creaties terecht bij Bloemendag in Stellendam. Even online bestellen en het komt precies wanneer je wilt!

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 496 453
Salon Numio – Ouddorp

Last van uitgroei en een online nieuwjaarsborrel op komst? Of is net je favoriete haar product op? Geen nood. Je kunt nog gewoon terecht bij Salon Numio in Ouddorp.

WebsiteFacebook | [email protected] | 06 17585871