Lockdown? Blijf kopen bij de lokale ondernemers! #4

Foto: Nieuws.nl

Nederland is in lockdown, het land gaat vijf weken op slot. Essentiële winkels moeten nu dan ook de deuren gesloten houden. Maar we geven niet op.

Door Sam Fish

Er zijn veel kleine ondernemers op het eiland die nu veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. Wij kunnen hen daar een handje bij helpen. Veel van deze ondernemers laten je nu via Facebook of hun website bestellen. Vervolgens krijg jij je bestelling gewoon thuisgebracht.

We hoeven dus echt niet massaal uit te wijken naar de grote concerns voor de laatste kerstcadeaus. Wij van Nieuws.nl zetten gewoon elke dag vijf ondernemers op een rijtje waar jij online kunt bestellen. Samen helpen we de lokale ondernemers door deze lockdown heen. Shopse!

HEMA – Ouddorp

Heb je iets nodig van de HEMA? Die in Ouddorp bezorgt gewoon aan huis bij bestellingen vanaf 20 euro. Heb je dus maar iets kleins nodig? Plaats dan bijvoorbeeld een oproepje op Facebook of bestel gewoon een extra kerstcadeau, daar wordt iedereen blij van. En bestellen is makkelijk! Kijk op de website welk artikel je wilt hebben, geef het artikelnummer telefonisch door aan de winkel en vervolgens brengen zij het langs. Best makkelijk dat winkelen in lockdown.

WebsiteFacebook | [email protected]  | 088 007 8300

Repos et Beauté – Melissant

De salon zelf is helaas gesloten. Maar dat betekent niet dat je thuis niet heerlijk een pamperavondje kunt plannen. De producten zijn namelijk nog gewoon verkrijgbaar. Dus bestel wat je nodig hebt, neem een avondje vrij en je bent helemaal klaar voor de kerst!

Website | Facebook | [email protected] | 0187 602 352 

Keyer Shoes & Trends – Middelharnis

“Het is net een take away restaurant,” dat is hoe Keyzer zichzelf op dit moment omschrijft. Kijk naar het aanbod op hun Facebookpagina. Geef telefonisch of via een WhatsAppje je maat en wensen door en ze brengen het gewoon aan de deur. Je kunt op je gemakt je passen en vervolgens halen ze het ook weer bij je op (indien nodig natuurlijk). Dit alles met een glimlach, maar wel verborgen achter een mondkapje.

Facebook | [email protected] | 06 51 32 95 42 of 0187-48 24 45

Dekker & Van Esbroek – Middelharnis

Met Dekker & Van Esbroek in de buurt hoef je nooit zonder boeken te zitten. Ook in lockdown hebben ze het grootste aanbod boeken voor je klaar liggen. En zelfs met het slechte weer als vandaag hoef je er niet voor van de bank af te komen. Hooguit om de deur open te maken en je bestelling aan te nemen. Want zo doen ze dat als alles dicht is.

WebsiteFacebook | [email protected] | 0187 482 048 

Ever Jeans – Middelharnis

Ever Jeans heeft een heuse fietskoeriersdienst opgestart. Eigenaresse Ineke stapt op de fiets om iedereen hun bestelling te bezorgen. En zie jij haar fietsen? Maak dan een foto! De persoon die haar het leukst/raarst/gekst op de foto zet wint namelijk een leuke prijs! Als dat geen reden is om lokaal te shoppen, dan weet ik het ook niet meer.

Website | Facebook | 06-51792811