Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #9

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Trattoria Le Pinocchio, Middelharnis

Het Italiaanse restaurant Trattoria Le Pinocchio heeft wel heel veel pech. Eerst worden ze door (bouw)werkzaamheden zo goed als afgesloten van de buitenwereld en dan breekt ook het corona-virus uit. Maar ze morgen vanaf maandag weer open en dus kunnen we weer heerlijk gaan eten. Want zeg nou zelf, het is er gewoon super lekker!

Website Facebook  |  0187-48 97 66

Stadscafé Goeree, Goedereede

Waren ze vorig jaar nog het gezelligste café van Goeree-Overflakkee, zitten ze nu met de gebakken peren. Dit gezellige café heeft een rijke historie en daarbij ook nog een prachtig uitzicht op de haven van Goedereede. het goede nieuws is dan ook dat ook dit café vanaf maandag 1 juni weer open mag. Dus ga gerust een drankje drinken, het weer laat het in ieder geval wel toe.

Website Facebook  |  06 50 50 23 63

Paviljoen Sluishaven, Ooltgensplaat

Ook op de kont van eiland kun je vanaf maandag weer terecht. Paviljoen Sluishaven opent dan haar deuren weer, natuurlijk op gepaste wijze. En neem ook gerust de kinderen mee, die kunnen lekker ravotten in natuurspeeltuin De Butenplaets tegenover de Paviljoen. Hebben zij ook weer een leuk uitje.

Website Facebook  |  0187-66 57 25

Theetuin de Bongerd, Herkingen

Ook goed nieuws voor alle theeleuten. Vanaf 5 juni opent ook Theetuin de Bongerd in Herkingen haar deuren weer. Lekker buiten genieten van lekker eten en drinken. Natuurlijk wel vooraf even een afspraak maken. En als je gezondheidsklachten hebt blijf je thuis. Maar ga vooral even die kant op, het is er super gezellig!

Website Facebook  |  0187-66 95 38