Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #2

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

TJK Bouwadvies, Middelharnis

In deze binnenzittijden kan het zo zijn dat je je gaat storen aan dingen in je huis. Dingen die je eigenlijk veranderd zou willen zien. Neem dan eens contact op met TJK Bouwadvies. Dit bouwkundig teken- en adviesbureau heeft al 25 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Ze bieden onafhankelijk advies, een flexibele instelling, persoonlijke aandacht, en misschien nog wel het belangrijkste; betaalbare tarieven! Dit is de perfecte tijd om eens iets te doen aan die wensen.

Website  |  06-26428062

DAT Bouwsystemen, Middelharnis

De bouwwereld heeft zo zijn gewoontes, maar bij DAT pakken ze het liever anders aan. Ze bekijken bouwprocessen van A tot Z, maar ook van Z tot A. En soms levert een ander perspectief nieuwe inzichten op. DAT staat als een huis. Dus mocht je in plaats van een verandering in je huis, gewoon een compleet nieuw huis willen? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Website Facebook  |  0187-477202

Volders Tuinidee, Middelharnis 

De afgelopen weken hebben we prachtig weer gehad op het eiland. En dat gaat alleen nog maar meer en beter worden met de zomer in aantocht. Dus als je iets aan je tuin wilt doen, dat is dit het juiste moment! Volders Tuinidee heeft alles om eindelijk die overkapping of dat leuke tuinhuisje te realiseren. Misschien juist een zelfgemaakte picknicktafel of tuinset? Neem eens een kijkje in de shop, wie weet wat voor geweldige ideeën je opdoet!

Website  |  0187-484657

Opel Van Mossel, Middelharnis

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om iets aan de tuin of in het huis te doen? Maar koop je liever een nieuwe auto? Misschien wel die cabrio waar je al jaren van droomt, of dat leuke kleine wagentje, perfect om te gaan winkelen ergens? Ga dan eens langs bij Opel Van Mossel in Middelharnis. Je vindt er namelijk van alles; nieuw en tweedehands. En vaak nog op voorraad ook, dus kun je er direct mee wegscheuren en heerlijk een rondje gaan rijden.

Website Facebook  |  0187 651 396