Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #1

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

FrameWave, Oude-Tonge

De mannen van FrameWave regelen alles van audio tot licht en geluid. Nu er geen feestjes en partijen meer gegeven kunnen worden moeten ze het anders aanpakken. Zo hielpen ze onlangs twee dames met een spreek-luister verbinding. De twee dames konden zo allebei aan de andere kant van het raam toch gezellig kletsen in deze corona-tijd. Eenzaamheid is niet nodig, hulp af en toe wel.

Website | Facebook 

Bakkerij Koese, Sommelsdijk

De grote supermarkten redden het op dit moment wel, die hebben een betere omzet dan met kerst. Dus ga eens bij een kleinere ondernemer je brood halen, bijvoorbeeld Bakkerij Koese in Sommelsdijk. Ook in deze moeilijke tijden staan ze voor iedereen klaar. Op bestelling kan natuurlijk ook, én ze hebben een webshop. Super handig! Maar in winkel natuurlijk gepaste afstand houden tot de andere klanten.

Website Facebook

Mirlande Besemer – Smart Breakfast, Middelharnis

Mirlande is in het dagelijks leven fitcoach en Herbalife promoter. Door de corona-crisis kan ze mensen misschien niet meer face-to-face advies geven. Ze helpt je nu gewoon digitaal fit de quarantaine door. WhatsApp, telefonisch, het is allemaal geen enkel probleem. Zelfs je Herbalife bestellingen worden gewoon thuisbezorgd. Zo kom je dus gewoon fit en gezond de corona-tijd door.

Website Facebook

Juwelier Keuvelaar, Middelharnis

In deze vervelende tijd waar we in leven is er niets prettiger dan goed voor jezelf zorgen. Dat kan op veel verschillende manieren. Maar je kunt jezelf ook trakteren op een nieuw horloge, een ketting, of die ene ring die je zo graag wilde. Je kunt dan gewoon terecht bij Keuvelaar Juweliers op D’n Diek in Middelharnis. Ze werken op afspraak en werken zo veilig mogelijk, vooral in deze tijden.

Website Facebook