Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #8

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Plaisier Fysiotherapie, Ooltgensplaat

Het is door het corona-virus misschien eng of lastig om naar de fysio te gaan. Maar bij Plaisier Fysiotherapie in Ooltgensplaat helpen ze je ook vanaf een afstandje. Door middel van videobellen kunnen ze je precies helpen waar nodig. Maar je bent natuurlijk ook welkom in de praktijk. En blijf nou niet te lang met je klachten rondlopen, ook deze zorg gaat gewoon door! Je wil tenslotte niet dat het nooit meer overgaat.

Website Facebook  |  0187 612 161

Manege Oostmoer, Stad aan ’t Haringvliet

Al sinds 1978 kunnen paardenliefhebbers terecht bij Manege Oostmoer. De manege is te vinden in de Oostmoersepolder bij Stad aan ’t Haringvliet, de ideale plek voor het beoefenen van alle takken binnen de paardensport. Ook voor Manege Oostmoer is het een zware tijd geweest. Maar op hun Facebookpagina hebben ze iedereen goed op de hoogte gehouden van de situatie. Kun je niet wachten om weer een ritje te maken? Bel gerust!

Website  Facebook  |  0187-611242

Lekker gebakken, Den Bommel

Moederdag mag dan voorbij zijn, maar het is nooit vervelend om een lekker gebakje in huis te halen. Een lekker stukje taart om een verjaardag te vieren, of Vaderdag dat eraan zit te komen. Of gewoon zomaar, omdat het lekker is, of omdat je een eigen doel hebt behaald. Ga dan eens langs bij Lekker Gebakken in Den Bommel. Je vindt er echt de lekkerste gebakjes.

Website Facebook  | 0187 663 016

Daphne’s Verse Friet, Middelharnis

Patat, snacks, vettigheid. Het klinkt voor veel mensen als een goed begin van het weekend. Maar als het op snacks aankomt zit je toch al snel met vlees in je handen. De kaassoufflé is dan eigenlijk de enige optie. Niet bij Daphne’s Verse Friet. De snacks zijn vegetarisch en alles wordt veganistisch klaargemaakt. Dus ga zeker even snacken, dit is je kans!

Facebook  | 06 21425192