Corona-crisis deze ondernemers zijn er voor jou! #6

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Gelukkig komen er versoepelingen aan. Deze ondernemers staan vanaf maandag 11 mei weer tot je beschikking! Natuurlijk geldt voor alles dat je met ziekteverschijnselen en verkoudheidsklachten niet langs komt. Ook als er iemand in jouw huishouden klachten heeft blijf je thuis.

Autorijschool Succes, Middelharnis

Als je bezig was met het lessen, of als je eindelijk mocht gaan lessen toen het corona-virus uitbrak in Nederland, dan is dat natuurlijk heel zuur. Een tijd lang mocht er niet gelest worden, omdat de druk op de zorg te hoog was. Die druk is nu verminderd en dus mogen de contactberoepen weer aan de slag. Er mag weer autogereden worden! Uiteraard met de nodige aanpassingen en voorzorgsmaatregelen, maar het kan weer. Had je nog geen rijschool op het oog? Bel eens met Autorijschool Succes.

Website Facebook  | 0187 487 883

Podopraktijk Goeree-Overflakkee, Nieuwe-Tonge

We kunnen het ons heel goed voorstellen, hoor. Door het vele thuiszitten wordt er de laatste weken veel gelopen en dan is het fijn om de voetjes weer eens lekker te laten verwennen. Door de versoepeling van de corona-maatregelen kan dat ook. Ga daarom eens langs bij Podopraktijk Goeree-Overflakkee. Zo help je niet alleen je eigen voeten, maar ook de lokale ondernemers!

Website  |  Facebook  | 0187-652516

Kapsalon Marvellous, Middelharnis, Ouddorp, Ooltgensplaat, Stellendam

Heb jij ook zo’n last van een corona-kapsel? Ja, wie niet is eigenlijk een betere vraag. Maar na maandag is daar geen excuus meer voor. De kappers gaan weer open en dus kunnen we die kilometers uitgroei weer bij laten werken. Wij kijken er in ieder geval alweer naar uit. Gelukkig zit kapsalon Marvellous op meerdere plekken op het eiland. Zo gaat dus niet iedereen meteen naar één winkel. Des te sneller is er een plekje voor jou.

Website Facebook  |  0187-487070, 0187-687083, 0187-639435, 0187-663944

Schoonheidssalon Celine, Middelharnis

De corona-stress wordt al minder, maar al dat gedoe van de laatste tijd zie je natuurlijk wel terug in je huid. En al die junkfood tijdens het Netflixen werkt natuurlijk ook niet mee. Maar gelukkig gaan ook de schoonheidsspecialisten weer aan het werk. Dus kun je het wel weer gebruiken? Of ben je gewoon even toe aan een ontspannende behandeling? Dan staat schoonheidssalon Celine voor je klaar! Geniet ervan.

Website Facebook  | 06-48639655