Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #5

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Yogastudio Ouddorp, Ouddorp

Kinderen mogen binnenkort weer lekker gaan sporten. Maar sporten op locatie zit er voor de volwassenen nog even niet in. En dan kun je natuurlijk best thuis lekker voor jezelf aan de slag gaan. We hebben daar al aardig wat tips voor gegeven, want er zijn opties te over. Maar Yogastudio Ouddorp zorgt er met gratis thuislessen voor dat je ook tot rust kunt komen. Gewoon lekker makkelijk vanuit je eigen woonkamer, achtertuin, zolder, slaapkamer of wat dan ook. Volg de livestream op Facebook en je bent binnen de kortste keren helemaal zen.

Website Facebook  |  06 42 34 99 72

Brouwer de Koning, Den Bommel

Het corona-virus doet een hoop met ons. Zowel mentaal als fysiek. Maar de crisis die bij het virus komt kijken doet misschien ook wel wat met de financiële kant van het leven. En dan is daar Brouwer de Koning advies. Brouwer de Koning Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau. En door hun jarenlange ervaring, persoonlijk advies en contacten bij verzekeraars en geldverstrekkers, kunnen ze iedereen volledig adviseren.

Website Facebook  |  0187 619 929

Jumbo Sperling, Ouddorp

De supermarkten draaien overuren. De medewerkers werken keihard om alle schappen te blijven vullen. En wij kunnen rustig onze boodschappen blijven doen. Maar we begrijpen het ook heel goed als je nu liever niet de winkel in gaat. Het kan af en toe nog best druk zijn en soms is het lastig om de anderhalve meter afstand te bewaren. Jumbo Sperling in Ouddorp heeft daar een oplossing voor. Sinds een paar dagen kun je daar heel makkelijk en veilig de boodschappen ophalen aan de achterkant van het pand. Ideaal toch?!

Website Facebook  |  0187 68 50 50

Larissa’s bloemen, Oude-Tonge

Wat is er in deze tijd nou leuker dan iemand te verrassen met een bosje bloemen? Of misschien een leuke plant. En je kunt natuurlijk ook jezelf blij maken met een mooie bos! Larissa staat in Oude-Tonge voor je klaar om het precies naar jouw smaak en wensen te maken. Wil je het bij iemand laten bezorgen? Geen enkel probleem. Kijk vooral eens op de website voor het volledige aanbod en alle mogelijkheden.

Website Facebook  |  06 57 93 65 01