Corona-crisis deze ondernemers zijn er voor jou! #7

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Mondzorg Dogterom, Middelharnis

Hygiëne is over het algemeen een belangrijk onderdeel van ons leven. Dat geldt ook voor de gezondheid van je mond. Want kiespijn is nooit leuk en een ontsteking kan zelfs lijden tot nóg ergere kwalen. Nu de mondzorg is hervat is het dus belangrijk om ook weer een afspraak te maken. Bel eens met Mondzorg Dogterom in Middelharnis. Het team staat altijd voor je klaar en wordt voortdurend bijgeschoold. Daar weet je dus zeker dat je de best mogelijke zorg krijgt.

Website Facebook  |  0187-48 63 93

Atrium Fitnessclub, Ouddorp

Binnen sporten zit er voorlopig nog niet in, maar fit blijven is wel nodig. Daarom pakt Atrium Fitnessclub in Ouddorp het anders aan. Buiten sporten mag namelijk wel weer. En dus verplaatsen ze de groepslessen naar buiten. Vooraf inschrijven is verplicht, aangezien er maar een beperkt aantal mensen mee kan doen. Wacht dus niet te lang en schrijf je in. Wie weet zijn we nog nét op tijd voor een strandlichaam!

Website Facebook  |  0187-68 35 22

Fysiotherapie Heijnsbroek, Middelharnis

Mag je eindelijk weer sporten, ga je net iets té fanatiek van start. Dan is een fysiotherapeut handig om je er op een goede manier doorheen te loodsen. Klop dan eens aan bij Fysiotherapie Heijnsbroek in Middelharnis. Ook voor tips kun je bij hen terecht. Dit zal vooral via beeld bellen gaan, in verband met de maatregelen van de overheid. Maar helpen kan altijd, er wordt gewoon een zo veilig mogelijke manier gezocht die past bij wat je nodig hebt.

Website Facebook  |  06 41 11 83 81

LLEV, Middelharnis

Na al dat sporten en doen is het tijd voor wat genot. En dan is er niets lekkerders dan even een terrasje te pakken. Helaas is dat nog even niet mogelijk, maar je kunt wel gewoon terecht bij LLEV op D’n Diek in Middelharnis. Van donderdag tot en met zondag zijn zij geopend voor afhaal en bezorging. En vanaf 1 juni kun je er weer terecht voor een heerlijke lunch of diner. Dus waar wacht je op? Plaats die bestelling! En wist je dat ze op donderdag een heerlijke gezonde Poké Bowl verkopen? Dat is pas genieten!

Website Facebook  | 0187-84 88 89