Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou #3

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

Tegelhandel Peeman, Sommelsdijk

Tegelhandel Peeman in Sommelsdijk is al sinds 1983 het vertrouwde adres voor het leveren en aanbrengen van wand- en vloertegels. Ook natuursteen hoort bij de mogelijkheden. In tijden van het corona-virus zitten mensen veel thuis. Het kan dan zomaar zijn dat je de huidige tegels helemaal zat bent. Dit is het perfecte moment om daar iets aan te doen! De zaak is open op afspraak. Kun je dus wel advies gebruiken of wil je even rondsnuffelen? Bel dan even voordat je langs gaat.

Website Facebook  |  0187 48 61 92

19Toen, Sommelsdijk

19Toen is dé place to be als je eens iets anders wilt voor je huis. De winkel (en webshop) heeft een grote collectie verlichting, meubels en woonaccessoires uit de jaren ’20 tot ’80. Ook in deze corona-tijd kun je bij de winkel terecht voor iets leuks. In de fysieke winkel mogen maximaal 4 klanten tegelijk naar binnen, maar in de webshop kun je je uitleven wanneer je maar wilt! Het wordt thuisbezorgd, maar je kunt het ook even ophalen in Sommelsdijk.

Website Facebook  |  0187 489988

Boxsprings Compleet, Middelharnis

Boxsprings Compleet is je complete boxspring expert in Middelharnis en buiten het eiland. Lekker dichtbij, op maat samen te stellen en snel geleverd. Uiteraard met persoonlijk advies. Laatst maakten ze zich sterk voor de zorg door een zorgmedewerker een gratis boxspring te geven. Wil jij ook een nieuw bed? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Website Facebook  |  0187 66 54 49

Ever Jeans, Middelharnis

In tijden van thuiszitten is niets fijner dan jezelf bezig houden. Dat kan op verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld eens door je kledingkast heen, kijk wat je niet meer draagt en maak plaats voor wat nieuws. Dan kun je daarna meteen door naar Ever Jeans in Middelharnis. Je kunt er gebruik maken van een personal shopper en er is advies op maat. Ga je liever niet de deur uit voor je nieuwe kleren? Geen probleem, ze brengen het gewoon even bij je thuis!

Website Facebook  |  0187 485402