Corona-crisis, deze ondernemers zijn er voor jou! #4

Foto: Nieuws.nl

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, ook op Goeree-Overflakkee. Daarom is het goed om elkaar een hart onder de riem te steken.

Door Sam Fish

Vooral in deze tijd is het belangrijk om de lokale ondernemer te steunen. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen, of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel de landelijke maatregelen en houd je aan de regels die gelden in de winkel. Maar steun de ondernemers op Goeree-Overflakkee, ze kunnen het goed gebruiken. Er is keuze genoeg op het eiland.

T-Toys, Dirksland

Zoek je iets leuks voor een verjaardag? Of is je eigen kind wel toe aan nieuw binnen of buiten speelgoed? Dan is T-Toys in Dirksland dé place to be! Met een enorm assortiment aan merken en soorten speelgoed is er voor iedereen wel wat wils. En ook in de corona-crisis staan ze voor iedereen klaar. Zo kun je online bestellen en afhalen in de winkel. Maar je kunt het ook thuis laten bezorgen. Daarvoor worden op Goeree-Overflakkee tijdelijk geen bezorgkosten gerekend. Beter wordt het niet, toch?

Website Facebook  |  06 29 48 78 53

Woodflame, Oude-Tonge

Het weer wordt steeds beter. Steeds vaker kunnen we naar buiten in een korte broek en t-shirt of een leuk jurkje. Maar na de zomer wordt het ook gewoon weer kouder. En wat is er lekkerder dan bij een open haard zitten? Boek erbij, lekker kopje thee of zelfs warme chocolademelk. Nu moet je er niet aan denken, eerst maar eens de zomer. Maar het zou toch jammer zijn als je aan het begin van de winter of herfst in de kou zit. Ga daarom eens kijken bij Woodflame in Oude-Tonge. Met een enorm aanbod aan houtkachels en haarden zit er altijd wel iets bij dat in jouw huis past.

Website  Facebook  |  0187-64 52 45

Eterij de Ring

Het blijft gewoon lekker om buiten de deur te eten. Er wordt voor je gekookt, je hebt geen afwas, en veel gezelligheid. Door de corona-maatregelen kunnen we helaas niet écht buiten de deur eten. Maar we kunnen wel nog het eten van verschillende horeca-ondernemers ophalen om thuis te gaan genieten. Zo ook bij Eterij de Ring in Ouddorp. Heb je nog geen idee waar je trek in hebt? Geen probleem. Ze hebben patat met snacks, maar ook broodjes, schotels en ijs. Kijk op de website voor het hele menu.

WebsiteFacebook  | 0187-66 57 84

Stichting ZIJN, Middelharnis

Het Diekhuus mag dan voorlopig dicht zijn voor publiek, het werk van Stichting ZIJN gaat gewoon door. Zo delen ze elke week anti-eenzaamheidstips. En zijn ze telefonisch extra bereikbaar. Heb je dus een vraag of probleem? Of heb je behoefte aan een gezellige babbel? Neem dan contact op met Stichting ZIJN. Ze zijn er voor je. Ook kunnen ze je koppelen aan iemand die je misschien wel met dingen kan helpen. Zoals de boodschappen of het uitlaten van de hond. Maar ook een vaste gesprekspartner. Want wat is er in deze tijd nou leuker dan nieuwe vrienden maken?

Website Facebook  |  0187-48 33 66, toets 1