Eerste lustrum! 5 jaar Goeree-Overflakkee.nieuws.nl!

Foto: Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Een bescheiden feestje op de redactie van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl. De nieuwssite is namelijk vijf jaar actief! En we waren het bijna vergeten…

Door Sam Fish

We zijn niet alleen op Goeree-Overflakkee. Sterker nog, het aanbod van nieuws op het eiland is enorm. Ons Eiland is inmiddels helaas niet meer, maar sinds kort hebben we ‘Zicht Op!’ ervoor terug gekregen.

Maar echt concurrenten zijn we niet op Goeree-Overflakkee. Meer concullega’s. We zijn namelijk allemaal bezig voor hetzelfde; het nieuwsbrengen. De één focust meer op 112 berichten, iets dat wij een stuk minder doen. Hier op Goeree-Overflakkee brengen we het leukste nieuws uit de gemeente, met zo nu en dan de serieuze toon tussendoor.

Social Media

We zijn te volgen op Twitter, dat wordt gedaan 185 mensen. Niet veel, maar ze zijn allemaal net zo belangrijk als de 5738 volgers die we hebben op Facebook. En dan zitten we ook nog op Instagram, als we die niet vergeten bij te werken. De ene keer denken we daar vaker aan dan de andere keer. Maar dat heb je altijd als je iets nieuws probeert.

In ieder geval willen we iedereen bedanken voor het lezen van onze artikelen. Het voelt altijd goed om in de reacties te zien hoe betrokken mensen zijn bij het eiland.

Vanaf onze kant een toast. Proost op het jubileum en mogen er nog maar vele nieuwswaardige jaren bijkomen!

Meest gelezen berichten

In de afgelopen vijf jaar is er een hoop gebeurd. We hebben maar liefst 3363 artikelen gepubliceerd op de website. Eens kijken naar de top tien best gelezen artikelen van de afgelopen vijf jaar. Met uitzondering van landingspagina’s en vaste rubrieken.

  1. Reacties ophef twintigersserie Eilanden-Nieuws
  2. Gio (17): “Ik leef mijn droom”
  3. 14-jarige Caitlin uit Melissant opnieuw vermist
  4. 29-jarige man vermist in Ouddorp
  5. 53-jarige man vermist uit Middelharnis
  6. Menheerse Havendag gaat niet door
  7. Wilde nacht eindigt in ziekenhuis
  8. Liveblog uitslag verkiezingen 2018
  9. Pas op! Rare post in Goedereede
  10. Grote schat gevonden op Goeree-Overflakkee

Wat was jouw belangrijkste nieuwsbericht van de afgelopen vijf jaar? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebookpagina! En wil je niets meer missen van het nieuws op Goeree-Overflakkee? Abonneer je dan op onze wekelijkse of dagelijkse nieuwsbrief. Dan vindt je alles makkelijk terug in je mailbox!

Reacties