Pas op! Rare post in Goedereede

Foto: Pixabay; Angelolucas

Geld is natuurlijk altijd leuk om te krijgen, zeker als het gratis is. Maar pas op als het ineens zomaar bij je thuis op de mat valt.

Het overkwam een man in Goedereede. Hij kreeg een envelop op de mat met daarin een biljet van 50 euro en een papiertje met aanwijzingen. ‘Wil je dit nummer appen met WhatsApp met daarop je naam, leeftijd en waar je woont,’ stond er op het papiertje, samen met een 06-nummer. Bij het appen van het telefoonnummer zou hij er wel achter komen waarom hij het geld had gekregen.

De man was heel slim en heeft meteen de politie op de hoogte gebracht van de situatie. Deze raadden hem sterk aan het nummer niet toe te voegen en al helemaal geen berichtje te sturen. Het 50 euro biljet is nagekeken door zowel de politie als de bank, deze bleek echt te zijn.

De politie vraagt iedereen uit te kijken voor dit soort rare praktijken en raadt iedereen aan om niets te doen met het nummer dat in de brief staat. Heb je zelf ook een envelop met geld en een raar briefje ontvangen? Neem dan contact op met de politie.

Reacties