Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie

Workshop toneelspelen – Middelharnis

Kinderen kunnen de wereld even helemaal vergeten en zich wanen in het leven van Shakespeare. Op woensdag 21 oktober is er namelijk een workshop toneelspelen in de bibliotheek van Middelharnis. De middag start om 15.00 uur.

Meer informatie 

Bingo – Middelharnis

Op diezelfde woensdag 21 oktober is er ook een bingo voor jong en oud in het wijkcentrum van Middelharnis. Deze begint om 13.30 uur. Er zijn diverse rondes, maar je bepaalt natuurlijk zelf waar je aan meedoet. Aanmelden voor de bingo is verplicht.

Meer informatie

Goeree Creatief – Goedereede

Zin in een creatieve avond? Dan moet je bij Partycentrum Oostdam in Goedereede zijn. In het centrum zijn regelmatig creatieve workshops te doen. Zo ook op donderdag 22 oktober van 19.00 tot 22.00 uur. Je mag je eigen handwerk meebrengen deze avond. Kosten zijn € 1,- per persoon.

Meer informatie

klaverjascompetitie – Sommelsdijk

Doe je mee aan de klaverjascompetitie van Wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk? Dan is er op donderdag 22 oktober een nieuwe speelronde. In totaal zijn er acht ronden, de beste vijf tellen mee voor het klassement. Aanmelden is verplicht!

Meer informatie

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus of de testuitslag nog afwacht.

Door de nieuwe maatregelen is het niet zeker of alle activiteiten doorgaan. Wil je ergens naartoe of aan meedoen? Neem dan contact op met de organisatie om zeker te weten dat het doorgaat. Wij hebben geen afzeggingen ontvangen over de activiteiten die hier gedeeld zijn.