Kerstparty zoals vanouds

Piana & Co
Foto: Piana & Co

De 24e Kerstparty staat alweer voor de deur.

Vol enthousiasme zijn vader en dochter Van der Valk begonnen aan de voorbereidingen voor het kerstfeest van het jaar. Zaterdag 19 december geniet je in meerdere zalen van De Staver van top entertainment.

Royal Beat
Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

LEES OOK: DBGC lijdt eerste thuisnederlaag

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.

Piano & Co
Een zingende pianist achter een prachtige witte vleugel is de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment … Piano & Co!

Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

LEES OOK: Eva & Friends for Serious Request

Verder speelt Leon Wildner (bekend van Go Dance For Ruby & Rose) live op sax mee met de Dj, is er een ápres ski zaal en een casino. Naast dit alles zal Happy Music je op 19 december verrassen met nog meer entertainment.

Voor alle informatie kunt u terecht op www.kerstparty.nl. Vrijdag 23 oktober start de kaartverkoop met een speciale kortingsactie. Kijk op de site en wees er snel bij want OP=OP.

Vrijdag 18 december is er voor de tieners natuurlijk ook weer een Tienerkerstparty! De hele familie kan de kerstvakantie dus feestelijk beginnen!

LEES OOK: Oversteek bij Nieuwe-Tonge moet veiliger

Reacties