Gemist op Flakkee – Week 40

Foto: Pixabay

In een week kan veel gebeuren, ook op Flakkee! Maar soms zijn er dingen die je mist en daarom hebben wij de vijf best gelezen artikelen van de afgelopen week op een rijtje gezet.

1. Het leukste huisdier van Flakkee
Vandaag is het dierendag en dus gingen wij op zoek naar het leukste huisdier van Goeree-Overflakkee. En die hebben we gevonden hoor! Wendy Baan uit Oude-Tonge is het baasje van het leukste huisdier van Flakkee!

2. Flakkee komt uit de kast!
Niet letterlijk natuurlijk, maar op zondag 11 oktober is het internationale Coming Out Day. Gay op Flakkee heeft besloten dit door te laten gaan op maandag 12 oktober. Dit is omdat de overheidsgebouwen in het weekend gesloten zijn en dan kan er dus geen vlag gehesen worden. Op maandag kan dit wel.

3. Expositie BN’ers van Flakkee
Flakkee brengt aardig wat BN’ers op de markt en deze zijn verzameld in een nieuwe expositie van het Streekmuseum in Sommelsdijk. De opening was op zaterdag 3 oktober. De expositie is nog de hele maand oktober te bezoeken.

4. Storing straatverlichting eenvoudig te melden
Een kapotte straatlantaarn is niet handig, maar het melden ervan was nog onhandiger. Maar nu niet meer! Het melden van kapotte openbare verlichting kan tegenwoordig via een app. Handig toch?

5. Wat begon als een grap eindigde met succes
Een interview met misschien wel de bekendste artiesten van Flakkeese bodem. Hoewel ze hier al een tijdje niet meer wonen kom je ze op bijna elk evenement tegen. We hebben het natuurlijk over Marcel S en Katsie E die bekendheid kregen met hun versie van Kenny B’s Parijs. Wij hadden de eer om met de mannen te kletsen.

Reacties