Geniet van de kerstsfeer bij Kasteel ter Haar!

Foto: Ilse Koedooder

Nog een paar maanden en is alweer tijd voor kerst. Een heerlijke periode vind ik zelf. Om alvast in de kerststemming te komen, wil ik je graag uitnodigen om samen met mij de kerstfair bij Kasteel ter Haar te bezoeken. Deze is op donderdag 21 november in Haarzuilens.

Door Ilse Koedooder

De kerstfair in Haarzuilens wordt gezien als de grootste, mooiste en meest gevarieerde van de Benelux! Zodra je door de toegangspoorten wandelt adem je kerst in fabelachtige sferen. Er zijn ruim 240 standhouders met een uniek aanbod. Denk bijvoorbeeld aan leuke snuisterijen, delicatessen, woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten. En dat is nog maar het begin!

Kerstfair-Haarzuilens-8Sfeer

Na de kerstinkopen kun je genieten van een lekkere kop Glühwein met op de achtergrond het kerstentertainment. Van klassieke Carol Singers, tot swingende BigBands. En natuurlijk mag de Kerstman zelf ook niet ontbreken!

Zodra de zon onder gaat is het tijd voor een prachtige licht- en watershow. Er kan dan opgewarmd worden bij verschillende vuurkorven. Verder heb je de gelegenheid om zelf Kasteel ter Haar te bezoeken. Deze dag wil je écht niet missen!

Het programma

De dag begint bij de opstapplaats in Stellendam. Daar vertrekt op donderdag 21 november om 08.45 uur een bus naar de kerstmarkt. Rond 20.30 uur diezelfde dag ben je weer terug. Rond 11.00 uur komen we aan bij de fair en heb je tot ongeveer 19.00 uur om jezelf helemaal uit te leven.

Woon je in de buurt van Rotterdam en vind je Stellendam te ver rijden? Geen probleem. Het is ook mogelijk om daar op te stappen. Deze opstapplaats wordt later bekend gemaakt. Geef deze wens aan bij de aanmelding, dan kan er iets geregeld worden.

Kerstfair-Haarzuilens-14Kosten

Deze gezellige dagtocht bedraagt € 35,- per persoon. Dit is inclusief bus vervoer, entree voor de kerstfair en een leuke goodiebag. Het vervoer naar de opstapplaats zal je zelf moeten regelen. En ook de entree voor het kasteel, de maaltijden en eventuele aankopen vallen buiten deze kosten.

Aanmelden

Wil je graag mee? Leuk! Aanmelden kan tot en met maandag 28 oktober 2019 via e-mailadres [email protected]. Zet in de mail met hoe veel mensen je mee wilt en je telefoonnummer. De bustocht naar de kerstmarkt gaat door als er 32 mensen zich aanmelden.

 

Zie ik je dan?

Ilse Koedooder,
Travel Counsellor
[email protected]
06-29522570

Of bezoek mijn websiteFacebook of Instagram voor nóg meer inspiratie.

Andere columns van Ilse

Reacties