Column: Ik breng uw droomreis tot leven….

Foto: PR Ilse Koedooder Travel Counsellor

Beginnen bij u ook al de vakantiekriebels te komen zodra de zon buiten gaat schijnen?

Maandelijkse column van Ilse Koedooder

Bij mij ieder geval wel. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan. Even weg van huis en genieten van de bestemming. Dit kan een weekendje weg zijn, stedentrip, wintersport, avontuurlijke rondreis, cruisevakantie of een strandvakantie. De mogelijkheden zijn oneindig.

Travel Counsellor
Vanuit mijn passie voor reizen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Travel Counsellor. Ik ben Ilse Koedooder en vanuit mijn huis in Dirksland is het genieten om u op vakantie te sturen. Wat dacht u van een stedentrip naar Sevilla, een safaritocht naar Kenia of een rondreis door Amerika. Het is ook mogelijk alleen vluchten of autohuur bij mij te boeken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het bieden van een uitzonderlijke klantenservice staat bij mij altijd centraal. Ik help u met het vinden van de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen door middel van een vrijblijvende offerte. Het persoonlijke contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kom langs op een tijdstip dat u uitkomt. Dit is ook mogelijk in de avond of in het weekend. Al het uitzoekwerk neem ik uit handen en u hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken. De vele uren achter de laptop op zoek naar dat fantastische hotel is verleden tijd voor u. Laat het aan mij over en ik zal u verrassen met een geheel verzorgde vakantie. U hoeft alleen uw koffer te pakken en te genieten van uw vakantie.

Verder ben ik aangesloten bij Travel Counsellors. Een internationale organisatie met 25 jaar ervaring en kantoren wereldwijd. Zij zijn tevens ook aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd blijft. U betaalt niets meer dan bij een reisbureau, maar ontvangt wel een exceptionele service van uw eigen persoonlijke reisadviseur.

Tekst gaat verder onder de foto

Mijn reiservaring
Ik vind het heerlijk om de wereld te ontdekken. Door de jaren heen heb ik al diverse mooie bestemmingen in de wereld kunnen bezichtigen. Mijn eerste grote reis was naar Australië en Nieuw-Zeeland. Ik ben een jaar lang wezen backpacken door deze twee geweldige en prachtige landen. Een ervaring die ik niet had willen missen. Zodoende ben ik ook voor 2,5 maand gaan reizen door Azië. Tijdens deze reis heb ik Indonesië, Thailand en Laos bezocht. Vooral Thailand is een prachtig land dat alle ingrediënten heeft voor een droomvakantie. Nog een bijzonder land dat u zeker een keer gezien moet hebben is Japan. Een vakantie die u niet snel zal vergeten met alle indrukken en cultuur verschillen die u gaat meemaken.

Niet alleen Oceanië en Azië zijn prachtige continenten, maar ook ons eigen continent Europa is zeker de moeite waard. Mijn rondreizen door Centraal Europa en Andalusië, Zuid Spanje springen eruit. Ieder land in Europa heeft een eigen cultuur en bezienswaardigheden. Dat maakt Europa een bijzonder continent om vakantie in te vieren.

Een hele andere belevenis om vakantie te vieren is met een cruiseschip. Ik heb gelukkig al twee keer een cruise vakantie mogen ervaren en het blijft bijzonder. Overdag bent u op de plaats van bestemming om te gaan ontdekken. ’s Avonds kunt u genieten van het entertainment aan boord. Zelfs dagen dat u aan het varen bent, is een ervaring op zich. Ik kan het zeker aanraden om eens te denken aan cruisen.

Andere landen die ik heb mogen bezichtigen zijn Aruba, Cambodja, Cuba, Curaçao, Costa Rica, Maleisië, Oost-Canada, Panama, Singapore, USA, Zuid-Vietnam en vele landen in Europa.

Ik kijk ernaar uit om een bijzondere vakantie te mogen verzorgen aan u. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken op een tijdstip dat u uitkomt. Ik ben 7 dagen in de week beschikbaar voor persoonlijke service, zowel voor, tijdens als na uw vakantie. Geen reis is hetzelfde en ik ga graag de uitdaging aan om u te laten genieten van een prachtige vakantie. Ik hoor graag als ik een mooie en passende vrijblijvende offerte kan samenstellen voor u.

Ook zal ik de komende zes maanden een column schrijven over een vakantiebestemming ter inspiratie. Dit zijn bestemmingen waar ik zelf ben geweest en naar mijn mening een droomvakantie waard zijn. Benieuwd welke bestemmingen dit zijn? Houd zeker de columns in de gaten.

Tot gauw!
Ilse Koedooder

Wilt u ook uw vakantie door mij laten verzorgen, neem dan contact met mij op door te mailen naar [email protected] of bel met 06-29522570. Neem ook eens een kijkje op mijn website, Facebook en Instagram. Wie weet raakt u geïnspireerd!

Reacties