Zet een ondernemer in het zonnetje

Foto: PR Nieuws.nl

Op Goeree-Overflakkee zijn enorm veel lokale ondernemers die zich inzetten voor het eiland. Daarom willen we graag wat terug doen.

Door Sam Fish

Eens in de zoveel tijd zetten we op Goeree-Overflakkee.nieuws.nl een lokale ondernemer in het zonnetje. Dat houdt in, een leuk verhaal over het bedrijf, het werk dat er wordt gedaan en de mensen die er werken. En daar komen ook nog een paar leuke foto’s bij.

Nomineren

Maar aangezien er zó veel lokale ondernemers zijn op het eiland, zijn wij het overzicht een beetje kwijt. En dus schakelen we graag de hulp in van onze lezers. Welke lokale ondernemer verdient wat extra aandacht en moeten wij in het zonnetje zetten? Laat het weten in de reacties op onze Facebookpagina.

Alle inzendingen worden verzameld en gaan in een grote hoed. Op donderdag 15 augustus wordt er een winnaar gekozen en dan plannen we een afspraak in voor een bezoekje. Let wel op, elke ondernemer gaat maar één keer in de hoed. Of er nu 60 nominaties zijn, of maar één.

Eerdere winnaars

Het is niet de eerste keer dat we deze actie houden. Eerder wonnen er al drie andere lokale ondernemers. Zo hadden we een leuk gesprek met Eline van Stiphout van hondenuitlaatservice Ouddorp, gingen we op bezoek bij Tea Tag in Stad aan ’t Haringvliet en hadden we een leuke winactie met Servieskast van Flakkee. Wil je die artikelen nog eens teruglezen? Check ze hieronder! En vergeet natuurlijk niet een nominatie door te geven op Facebook!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen