Certificaat voor afdeling oogheelkunde

Foto: Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

 

De afdeling Oogheelkunde van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft op 14 januari een kwaliteitscertificaat van Het Oogzorgnetwerk ontvangen voor de behandeling van oculoplastische chirurgische ingrepen.

De afdeling Oogheelkunde ontvangt het certificaat omdat het hoog scoort op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bij oculoplastische chirurgie worden ingrepen uitgevoerd zoals ooglidcorrecties van de boven- of onderoogleden.

LEES OOK: Dit is er deze week allemaal te doen in het Diekhuus!

Het ziekenhuis is trots op het behalen van het derde certificaat van het Oogzorgnetwerk. Hiermee toont zij aan dat ze voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Op deze manier is het voor patiënten, verwijzers en zorgverzekeraars duidelijk dat patiënten kunnen rekenen op uitstekende zorg en dienstverlening in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is één van de partnerlocaties van Het Oogzorgnetwerk. Ziekenhuizen die aangesloten zijn bij het Oogzorgnetwerk werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit van oogheelkundige zorg- en dienstverlening waarbij de patiënt centraal staat.

 

Reacties