Verrassingsafscheid voor Paul van der Velden

Foto: PR CuraMare

Paul van der Velde is al jaren actief in de Raad van Bestuur van CuraMare. Maar het wordt tijd om zijn taken neer te leggen.

Het definitieve afscheid van Paul is op 1 december. Twee jaar geleden stopte hij al met zijn functie als internist-oncoloog. Dit deed hij in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Nu is hij 70 en vindt hij het tijd om alle werkzaamheden neer te leggen. Maar dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zo vonden de medisch specialisten van het ziekenhuis.

Ludieke dag

De specialisten hebben een ludieke dag voor hem georganiseerd. Zo stond er op zaterdag 2 november een ambulance voor de deur bij een nietsvermoedende Paul. Begeleid door oldtimers en ‘eendjes’ werd hij samen met zijn vrouw afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar, bij de spoedeisende hulp, wachtten diverse collega’s hem op. Vanaf dat moment staat er een leuke dag op hem te wachten.

Bedankt Paul

“Paul heeft veel betekend voor het ziekenhuis,” zegt Iris van Groeningen, internist, medisch manager en mede-organisator van de dag. “Dat blijkt wel uit de hoge opkomst van de specialisten die vandaag mee gaan. We hebben een harmonieuze staf. Die bestaat inmiddels uit 110 artsen.”

Dat is wel wat anders dan toen Paul startte in 1984. “Hij was de zevende dokter in het ziekenhuis,” laat Iris weten. “Paul heeft ons ziekenhuis echt op de kaart gezet. Mede door hem werken we zo goed samen met andere ziekenhuizen. Ook is er dankzij Paul een goede samenwerking met de huisartsen. We zijn hem enorm dankbaar.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0