Open dag bij Curamare Dirksland en Sommelsdijk

Foto: Sam Fish

Op zaterdag 16 maart openen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh de deuren tijdens de open dag.

Bezoekers kunnen van 10.00 tot 15.00 uur met verschillende interactieve activiteiten ontdekken en ervaren hoe alles reilt en zeilt binnen ons ziekenhuis en onze woonzorglocaties.

Ontdek CuraMare thuis- en ouderenzorg
Ontdek hoe CuraMare liefdevolle en comfortabele zorg geeft op het wonen & welzijn plein en ga gratis op de foto in de studio. Tijdens de rondleiding bezoekt u de behandelruimtes, een woongroep en appartement. Op het gezondheidsplein meten we onder andere uw bloeddruk en testen uw uithoudingsvermo­gen. Win leuke prijzen op het leren & werken plein. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, een t-shirt beschilderen en meespelen met de bingo!

Ervaar Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Ervaar het werk in ons ziekenhuis van dichtbij. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de OK, in het labora­torium en in een kraamsuite. Er zijn verschillen­de gezondheidstestjes te doen en ook vertellen we u graag meer over leren en werken in de zorg. Bij onze baristabar kunt u trouwens de lekkerste koffie drinken! Ook aan de kinderen is gedacht: kom een gereedschapskist timmeren, laat je vinger gipsen of versier cupcakes in ons restaurant. Je pop of knuffel is ook van harte welkom, de poppendokter houdt de hele dag spreekuur.

Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Locatie: Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22, 3247 BW Dirksland
Parkeergelegenheid op P4, Mozartsingel
Shuttledienst naar ziekenhuis beschikbaar

Locatie: Nieuw Rijsenburgh
Sperwer 271, 3245 VP Sommelsdijk
Parkeren: Sperwer, De Staver, Prinsessenlaan, Langeweg of Sportlaan

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden