Duofiets voor bewoners van het Spectrum

Foto: PR CuraMare

Dinsdagmiddag 26 februari was er reden voor een feestje in woonzorgcomplex Het Spectrum in Stellendam. Lijnie van der Linde van Stichting van der Linde Rommelmarkten uit Ouddorp schonk een duofiets aan bewoners en fietsvrijwilligers.

“Er was behoefte aan een eigen duofiets,” vertelt activiteitenbegeleidster Annemarie van der Linde. “Om de andere maand hadden we de fiets te leen van De Vliedberg in Ouddorp. Dit was niet altijd praktisch. Zeker niet als het mooi fietsweer was en de fiets juist in Ouddorp stond. Nu kunnen we de fiets pakken wanneer we willen. Zeker met dit mooie weer, voorziet de duofiets echt in een behoefte.” Een dankwoord, applaus en een bos bloemen voor Lijnie waren dan ook zeker op z’n plaats.

Lijnie overhandigde de fiets aan de heer Buurveld en zijn echtgenote, bewoners van Het Spectrum, samen met enkele fietsvrijwilligers. De fietsvrijwilligers hopen nu nog op een eigen rolstoelfiets en gaven Lijnie dus de tip mee om goed hun best te doen.

Opbrengst rommelmarkten
Wekelijks organiseert Lijnie van der Linde rommelmarkten in Ouddorp. De opbrengsten hiervan gaan altijd naar een goed doel. Zo heeft ze al aan diverse organisaties en instanties in de regio materialen geschonken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden