De Goederenhub Goeree-Overflakkee heeft de vaart erin

Foto: PR Goederenhub Goeree-Overflakkee

Steeds meer ondernemers weten de Goederenhub te vinden voor hun in- en uitgaand pakketvervoer. Inmiddels worden de dagelijkse rondes steeds effectiever. Maar: hoe voller hoe beter. Er is nog plek in de elektrische bestelbus.

De Goederenhub Goeree-Overflakkee (GHGO) vervoert nu al een aantal maanden pakketten voor een groeiend aantal ondernemers en het gaat goed! Het hele idee om pakketten zoveel mogelijk per dorpskern te bundelen. Door deze elektrisch te bezorgen kan de uitstoot van CO2 en vervoersbewegingen beperkt worden. Dit is niet uniek in Nederland maar wel nieuw voor het eiland.

Een goede start

Het begon als een initiatief waar ondernemers vooral sympathie voor hadden. Maar de voordelen van maatwerk per klant wekt steeds meer interesse. Inmiddels leveren zij maatwerk aan een groeiend aantal ondernemers.Lokale ondernemers die juist in deze uitdagende tijd op zoek zijn naar een passende bezorgoplossing? Neem vooral contact op met de mensen van de Goederenhub.

De Goederenhub bezorgde de afgelopen weken ook veel bloemen, kaarten en ballonnen. Zowel aan opa’s en oma’s als aan andere mensen die hun geliefden door de coronacrisis niet meer kunnen ontmoeten. Daar loopt de chauffeur, Rien, graag heel hard voor, want het is een erg leuke opsteker merkt hij bij het bezorgen. Hij gaat hier dus vooral mee door.

Over GHGO

De Goederenhub Goeree-Overflakkee bundelt pakketten en goederenstromen zoveel mogelijk. Daarnaast bezorgen ze ook nog eens volledig elektrisch. Zo rijden ze op een schone manier en streven ze naar minder vervoersbewegingen op het eiland. De Goederenhub levert voor ondernemers maatwerk als het gaat om transport van en naar het eiland. Voor particulieren verzorgen zij gebundeld transportnaar de verschillende dorpskernen op Goeree-Overflakkee. Dit is een samenwerking met ViaTim en Evanet.

Kijk voor meer informatie op de website www.ghgo.nl.