Talent ontdekt bij ZV Olympia

Foto: PR SRGO

ZV Olympia, de zaalvoetbalvereniging van SRGO, heeft een mooi talent voortgebracht.

Speler Joran Maliepaard is geselecteerd om te gaan te spelen in de eredivisie voor Groene Ster (Vlissingen). De resterende spelers van het betreffende team van ZV Olympia gaan ook een mooi seizoen tegemoet. Nadat ze afgelopen seizoen het kampioenschap eerste klasse wonnen mogen ze nu in de hoofdklasse spelen.

ZV Olympia heeft inmiddels drie teams in de eerste klasse KNVB competitie West 2. Een spannende competitie die afgelopen seizoen gewonnen werd door een van de teams van Olympia. Een prachtige wedstrijd met winst als gevolg. Dankzij deze winst mag het team komend seizoen in de hoofdklasse spelen.

Joran is al heel wat jaren vast onderdeel van een van de drie teams bij ZV Olympia. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven en inmiddels traint hij al een paar weken mee met Groene Ster. Deze club, die in de eredivisie momenteel op plaats 7 staat, heeft ook twee spelers voor Jong Oranje geleverd.
Een prachtige plek om je carrière te starten. ZV Olympia en SRGO wensen Joran heel veel succes en geluk.

LEES OOK: Sail4Care keert terug naar Middelharnis

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee zet graag in op talentontwikkeling, zoals bij ZV Olympia. “Dankzij onze verschillende accommodaties hebben we de gelegenheid om talent optimaal te faciliteren en ontwikkelen. Van zaalvoetbal tot bowling en van zwemmen tot gymnastiek. Samen met verenigingen creëren we een uitgebreid scala aan sporten en geven we ruimte aan beweging,” Aldus directeur Lesly Wolters.

Reacties